Artrīts

Cena
1.00 € 1.59 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Lappušu skaits 48
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.080
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

ARTRĪTS. Ceļvedis sadzīvošanai

Pamiera līgums ar artrītu
Artrīts mēdz būt viltīga locītavu slimība, kuras diagnosticēšana prasa laiku un virkni izmeklējumu, jo vispirms jānoskaidro, kurš no daudzajiem artrīta paveidiem ir tieši šis. Reimatoloģes Signe Zelča un Inita Buliņa skaidro, ko var uzzināt, nosakot noteiktus rādītājus asins analīzēs, un kurš izmeklējums sniedz visprecīzāko atbildi, lai pēc iespējas drīzāk pacients varētu sākt sev piemērotāko terapiju.

Bioloģiskie medikamenti
Bieži dzird, ka, sākot lietot bioloģiskos medikamentus, artrīta pacienta pašsajūta ievērojami uzlabojas. Tomēr ir iemesli, kāpēc šī reti ir pirmā izvēle terapijai, sākot ārstēt nesen atklātu artrītu... 

Ja bērnam atklāts juvenils idiopātisks artrīts
Kā mainīsies dzīve visai ģimenei? Vai skolā jāzina, ka bērns slimo ar artrītu? Un galu galā – kā nesajaukt augšanas sāpes ar pirmajiem artrīta simptomiem? Uz visiem jautājumiem atbild Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas reimatoloģe Zane Dāvidsone.

Pieņemt slimību
Viegli pateikt, bet – izdarīt? Psihoterapeite Solvita Vektere stāsta par pieciem vārtiem, caur kuriem iziet katrs, kurš uzzinājis nevēlamu diagnozi. Šo vērts izlasīt arī hronisku slimnieku tuviniekiem.

Ziedes locītavām – kā no pārpilnības raga
Aptiekas piedāvājums ir patiešām plašs, tāpēc saliksim punktus uz “i”, lai saprastu, kāda smērīte varētu atvieglot pašsajūtu tieši šai brīdī.

Ārstējot artrītu, domāju par savām aknām...
Diemžēl gadās, ka, labu gribot, ar zālēm var kaitēt aknām. Hepatologa padomi, ko vērts ņemt vērā visiem, kas lieto medikamentus, ilgojoties sagaidīt brīdi, kad artrīts kļūs kluss, mierīgs un slimība sasniegs remisiju.

Šodien vizīte pie fizioterapeita
Lai cik slinks cilvēks būtu pēc dabas, artrīts liek saņemties un mainīties uz aktīvā dzīvesveida pusi. Veiksmīga ārstēšanas stratēģija bez kustībām un vingrošanas nav iedomājama. Fizioterapeits pastāstīs, kā sagatavot locītavas rosīgai dienai.

Pretiekaisuma diēta
Uztura terapija var palīdzēt uzlabot veselības stāvokli, bet nevajadzētu paļauties, ka uzturs pilnībā izārstēs. Uztura speciāliste Liene Sondore skaidro, ko un kā vēlams ēst, lai locītavās mazinātu iekaisumu.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi