Diētas

Cena
1.00 € 2.28 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Lappušu skaits 60
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.090
Izmērs (cm) 25.0 × 17.5 × 0.3

Preces apraksts

Tu un liekie kilogrami – kurš kuru?!
Liekais svars neveidojas tad, ja tu ēd, izsalkuma vadīta, kad ķermenim nepieciešama enerģija, jo apēsto tas uzreiz pārstrādā enerģijā. Bet ko īsti nozīmē izsalkums? “Es parasti apvienoju jēdzienus “laba apetīte” un “viegls izsalkums”. Ja ir tikai laba apetīte, vienā ēdienreizē var apēst arī piecus ēdienus, kas ir pilnīgi lieki. Ja ir runa par izsalkumu, daudzi to jauc ar bada sajūtu. Laba apetīte un viegls izsalkums kopā ņemti, nozīmē organisma nepārprotamu signālu, ka “laiks uzpildīt degvielu”. Ēst vēlas ķermenis, nevis prāts,” skaidro psiholoģe Una Kraukle un min virkni situāciju, kad ēdam, nepareizu priekšstatu vadīti, vai ļaujamies emocijām, nevis objektīvi novērtējam izsalkumu un arī apēsto.

Dzīves gardēžiem – glikēmiskā indeksa jeb GI diēta
To, ka var zaudēt lieko svaru un vienlaikus iegūt enerģiju, regulējot cukura daudzumu uzturā, cilvēki zināja jau sen. Bet tikai GI diēta mēģina panākt maksimālu efektu.

Kopā jautrāk!
Ja gribi ēst garšīgi, daudz un vienlaikus atvadīties no liekajiem kilogramiem un sirdsdēstiem, jāpievienojas svara vērotājiem. Kopā tievēt ir visīstākā bauda!
[<--break->] pH jeb skābju–sārmu līdzsvara diēta
pH diēta ir pēdējā laika visvairāk aprunātā diēta. Tomēr ne viens vien ieinteresētais atzinis, ka labprāt to pamēģinātu, ja vien diētas priekšnoteikumi, kas rakstīti grāmatās, neliktos tik sarežģīti. Mēs sarūpējām visvienkāršāko diētas versiju.

Vielmaiņas diēta – bez izsalkuma sajūtas
Šī ir labākā diēta tiem, kas nesaprātīgi laiku pa laikam aizrāvušies ar dažādām mazkaloriju diētām, sabojājuši savu vielmaiņu un rezultātā vēl vairāk pieņēmušies svarā.

Diēta bez maizes smaržas
Lai gan bezglutēna diēta izstrādāta cilvēkiem, kuri cieš no celiakijas, šis uztura režīms pēdējos gados kļuvis ļoti populārs, it īpaši ASV un Austrālijā, kur aptuveni trešdaļa šīs diētas ievērotāju ir veseli cilvēki, kuri spēj uzņemt glutēnu.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi