DIZAINERE

Cena
25.75 €
Autors Marina Levina
Izdevējs Zvaigzne ABC
Lappušu skaits 368
Svars (kg) 0.600
Izmērs (cm) 21.0 × 15.0 × 2.5

Preces apraksts

"Šis stāsts ir tikpat sens kā pasaule... un katrai nākamajai paaudzei tikai šķiet, ka viņi piedzīvo ko jaunu, līdz šim nebijušu."

Atklāts un smalka humora pilns stāsts par kādu arhitektu un mākslinieku dzimtu un sirsnīgu draudzību vairāku paaudžu garumā. Par degsmi un gara spēku. Par mīlestību un liktenīgu kaisli. Par ģimeņu noslēpumiem un tuvu cilvēku nodevību.

Romāns ved aizraujošā ceļojumā, kur uz patiesu notikumu fona reāli personāži satiekas ar autores iztēles varoņiem, kur jūtams Vecrīgas, Mežaparka un Jūrmalas arhitektūras diskrētais šarms un izdzīvojamas dizaineres Martas radošā procesa aizkulises un emocijas.

Latvijas pirmās brīvvalsts sabiedrības krējuma spožo dzīvi nomaina Otrais pasaules karš, represijas un izsūtīšana uz Sibīriju, pēckara arhitektūras studentu trūcīgās sadzīves ainas caurvij padomju bohēmas uzdzīves stāsti, bet trauksmainais atjaunotās brīvvalsts laikmets atnes jaunus radošu veiksmju un zaudējumu pārdzīvojumus.

Marina Levina ir arhitekte, grāmatas “Vecpilsētas stāsti jeb Pavisam patiesa Vecrīgas vēsture” un citu ar kultūras mantojumu saistītu izdevumu autore. “Dizainere” ir Marinas Levinas pirmais romāns.

 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Marina Levina
Izdevējs: Zvaigzne ABC
Izdošanas gads: 2022
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

PNEUMA

17.60 €
Jaunums

JŌNA

13.65 €