Ilustrētā Junioriem MINI, septembris 2021

Cena
1.50 € 2.49 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Lappušu skaits 36
Svars (kg) 0.100
Izmērs (cm) 25.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Jauns žurnāls mazajiem junioriem!

 

Septembrī nācis klajā jauns Izdevniecības “Dienas Žurnāli” veidots žurnāls 4–6 gadus jauniem bērniem “Ilustrētā Junioriem MINI”. Kā vēsta nosaukums – tas ir jau iemīļotā bērnu un jauniešu populārzinātniskā žurnāla “Ilustrētā Junioriem” mazais brālis, kas radīts pašiem jaunākajiem lasītājiem, lai kopā ar vecākiem izzinātu aizraujošo pasauli mums apkārt.

 

Žurnāla krāsainajās lapaspusēs ir daudz attīstošu uzdevumu, kas māca precizitāti, rakstītprasmi un burtiņu atpazīšanu. Radošās lapaspuses veidotas, lai jaunais pasaules pētnieks varētu izpausties, attīstīt savus talantus un ļaut vaļu fantāzijai. Savukārt lasāmgabaliņi iedrošinās kopā ar vecākiem lasīt un izdzīvot izklaidējoši izglītojošus stāstus un sniegt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem. Kvalitatīvs ģimenes kopā būšanas laiks, kas paver durvis uz visu neizzināto un ienes dzīvē krietnu devu krāsainības.

 

“Ģimene un laiks kopā ir vērtība, kuru šajos sarežģītajos un allaž mainīgajos apstākļos nevajadzētu atstāt novārtā. Kopīga pasaules izzināšana, jaunā apgūšana un radošie darbiņi palīdzēs ģimeniskās saiknes stiprināt un gādāt par to, lai bērna dabiskā zinātkāre nenoplok visas dzīves garumā,” stāsta žurnāla galvenā redaktore Līva Romane. Teju 10 gadu garumā krātā pieredz, veidojot žurnālu “Ilustrētā Junioriem” un tiekoties ar dažnedažāda vecuma bērniem ļāvusi dzimt idejai par populārzinātnisku žurnālu pašiem mazākajiem. Turklāt tādu, kurā atrodami ne tikai praktiski un radoši darbiņi, attīstoši un pamācoši uzdevumi, bet arī kvalitatīva un saturiski pārbaudīta lasāmviela, kas palīdzēs vēlāko skolas gaitu uzsākšanā.

 

Septembra numurā:

Atbildes uz bērnu jautājumiem:

*Kā dzīvoja dinozauri?

*Kāpēc papagaiļi runā?

*Kāpēc kurmji rok?

*Kā ar pulti var ieslēgt televizoru?

 

Naksnīgais Mēness

Dabas stihijas

Elektrodrošības skoliņa

Tuksneša lapsa feneks

Ceļojums uz Disnejlendu

Velobraukšanas sportiņš

Ugunsdzēsēji steidz palīgā

Darini mūzikas instrumentus!

Risini bilžu mīklu!

Piedalies konkursos!

Radošie darbiņi, burtiņu skola, acīguma pārbaude, cietie rieksti, āķīgi uzdevumi un vēl, un vēl…

 

*Meklē tirdzniecības vietās no 17.09.2021.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli
Izdošanas gads: 2021

Citi piedāvājumi