Ilustrētā rokasgrāmata "Mūsu bērns"

Cena
3.99 €
Lappušu skaits 144
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.330
Izmērs (cm) 28.0 × 22.0 × 0.5

Preces apraksts

Ilustrētā rokasgrāmata “Mūsu bērns” atkal pārdošanā!
Atsaucoties lasītāju aicinājumam, atkārtoti veikalu plauktos nonācis 2020. gadā veidotais izdevums vecākiem “Mūsu bērns. 2-3 gadi”!

Izdevumā apskatītas aktuālākās tēmas par laiku, kad ģimenē aug divus vai trīs gadus mazs bērns. Nozaru profesionāļi atklāj divgadnieka psiholoģisko portretu, stāsta par bērna seksualitātes veidošanos, par bērna un vecāku attiecībām, kurās liela loma ir cieņpilnām robežām. Saturā apskatītas arī tēmas par divgadnieka veselību un laiku, kad mamma pēc bērna kopšanas atvaļinājuma izlēmusi atgriezties darba tirgū. Speciālisti dalās ieteikumos par veiksmīgu bērnudārza gaitu sākumu, un to, vai un cik daudz pulciņus papildus bērnudārzam izvēlēties savam trīsgadniekam. Tāpat lasāmi vērtīgi ieteikumi par tēmu “divgadnieks un viedierīces ikdienā”.

Papildus saturisko vērtību izdevumam dod vairāku sabiedrībā zināmu vecāku pieredzes stāsti. Te lasāma saruna ar Martu Mariju un Pēteri Sproģiem, fotostāstā par kopā būšanu stāsta Kaspars Dvinskis, Dāvis Valdnieks un Roberts Streičs. Ceļošanas pieredzē ar maziem bērniem dalās Zane Milzarāja, Dace Alpa un Kristīne Virsnīte. Bet interesantas receptes izmēģināt piedāvā Anna Panna.

Šī ir izdevniecības “Dienas Žurnāli” trešā žurnālgrāmata sērijā “Augt kopā”.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi