Laba figūra, 2016

Cena
1.00 € 2.28 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Lappušu skaits 60
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.090
Izmērs (cm) 25.0 × 17.5 × 0.3

Preces apraksts


LABA FIGŪRA
Gudras tievēšanas rokasgrāmata
• Vai tiešām pie visa vainīga vielmaiņa?
Neapstrīdami – ar gadiem vielmaiņa kļūst lēnāka, un lielākoties to izjūtam kā svara pieaugumu. Kā neļaut gadiem diktēt noteikumus? Un pats galvenais – vai un ar kādām metodēm iespējams vielmaiņu paātrināt?
• Tilpuma diēta
Ja kāds apsolītu, ka varēsi ēst daudz, bet tik un tā zaudēsi svaru – vai tas izklausītos pārāk labi, lai būtu patiesība? Tilpuma diētas pamatbūtība ir tieši tāda – ēst tik daudz, lai vienmēr vēderā būtu patīkama sāta sajūta. Vienīgā nianse – jāēd pareizie produkti.
• Vidusjūras diēta
2015. gadā ASV Vidusjūras diēta atzīta par trešo labāko. Tā balstīta uz Vidusjūras krastā dzīvojošo tautu ēšanas paradumiem. Lai gan mēs nedzīvojam dienvidu zemēs, arī mums šāds uzturs ir ļoti ieteicams.
• Sautbīčas diēta
Sautbīčas diēta izstrādāta ne vien ar mērķi iegūt karoto augumu, bet arī uzlabot sirds veselību un mazināt risku saslimt ar diabētu.
• 5 mīti par sportošanu un svara zaudēšanu
Ja vēlamies atbrīvoties no kāda liekā kilograma, dažkārt metamies sportiskajās aktivitātēs neapdomīgi, nodarot kaitējumu savai veselībai. Kādi ir lielākie klupšanas akmeņi, mēģinot svaru zaudēt sporta zālē?
• Slaids un vingrs augums
Labākie vingrojumi, ar kuriem iekustināt vielmaiņu, trenēt lokanību un nostiprināt muskulatūru, vienlaikus zaudējot svaru.
• Atkarība no ēdiena traucē zaudēt svaru
Dažkārt ēšanas bauda pārvēršas teju par apsēstību, kas rosina atkarību no ēdiena. Savukārt ēdienatkarība bieži vien ir galvenais iemesls svara pieaugumam un grūtībām no tā atbrīvoties. Kā atpazīt emocionālu ēšanu?
• Veido savu augumu!
Dažādas ķermeņa siluetu modelējošas procedūras un krēmi ir lieliski palīgi, lai samazinātu vidukļa apkārtmēru un ādu padarītu tvirtāku. Kā neapjukt plašajā piedāvājumā?
• Tauku atsūkšana. Punkts uz „i” ceļā uz slaidumu
Kad veselīgs uzturs un fiziskās aktivitātes izdarījušas savu darbu, tauku atsūkšana var palīdzēt atbrīvoties no palikušajiem, nevēlamajiem tauku kunkulīšiem.
 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdošanas gads: 2016
Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi