NEMODERNĀS SLAMPES MEITENES

Cena
26.02 €
Autors Rihards Bargais
Izdevējs Aminori
Lappušu skaits 446
Svars (kg) 0.680
Izmērs (cm) 20.7 × 13.5 × 3.7

Preces apraksts

Rihards Bargais romānā “Nemodernās Slampes meitenes” aplūko, apbrīno, izvētī un apraksta notikumus savā dzīvē, rūpīgi piemeklējot vārdus un izteiksmes veidu. Viss piedzīvotais atspoguļots plašā amplitūdā – no morāla un psiholoģiska pagrimuma līdz sirdsšķīstai, naivai ticībai. Sev raksturīgajā pašironiski smeldzīgajā intonācijā Bargais izveido savdabīgu mozaīku, spoži parādot savu prozaiķa talantu.

Absurdi piedzīvojumi, tenkas, anekdotes, epizodes no populāru un marginālu mākslinieku, kaimiņu, uzdzīves biedru, draudzes, tuvu draugu, radu, mīļoto vai nejaušu ceļabiedru dzīvēm – šo raibo kokteili Bargais apmaisa ar brīžiem nepatīkami tiešu vērojumu. Viņš nekritizē, bet izceļ katra cilvēka vērtību un neaizsargātību. Katram satiktajam viņš atrod vietu un literāru formu tekstā, ko caurvij atsauces gan uz Bībeli, gan popkultūru.

Rihards Bargais dzimis 1969. gadā Džūkstes pagastā. Pēc vidusskolas studējis Liepājas Pedagoģiskajā institūtā, izglītojies Rīgas Pareizticīgo garīgajā seminārā. Strādājis dažādus darbus — no sanitāra līdz kultūras raidījuma vadītājam televīzijā. Literārās gaitas sācis kā dzejnieks, bet “Nemodernās Slampes meitenes” ir autora trešais prozas darbs.

 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Rihards Bargais
Izdevējs: Aminori
Izdošanas gads: 2021
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

PNEUMA

17.60 €
Jaunums

JŌNA

13.65 €