Stipri nervi, 2020

Cena
1.59 €
Lappušu skaits 48
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.080
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Stipri nervi
 - Pati svarīgākā – tava psihoemocionālā veselība
 - Aci pret aci ar veģetatīvo distoniju. Vai to var uzskatīt par slimību? Kā atpazīt somatoformas veģetatīvās disfunkcijas izpausmes un kas ar to palīdz tik galā – adatu terapiju, homeopātiju vai pietiek ar lēnāku dzīvošanu?
 - Neizdedz darbā! Kā laikus pamanīt pirmās izdegšanas sindroma pazīmes un rīkoties tūlīt.
 - Ārstu padomi cīņai ar saspringuma izraisītām galvassāpēm. Divi plāni – akūtam brīdim un profilaksei.
 - Depresiju var un vajag ārstēt! Saruna ar blogeri Alisi Pabērzu, kura nespēja klusēt, kad visapkārt par šo slimību runāja tik daudz aplamību...
 - Cietajā diskā vairs nav vietas! Kas tieši būtu jāmaina dzīvē, ja gribi  uzlabot savu atmiņu?
 - Nervi netur. Varbūt tiešām jāpalieto magnijs? Analizējam, kas magnija preparātiem “vēderā”, kā un kad tos pareizi lietot.
 - Bezmiega naktis. Ārsti vīna glāzi miega uzlabošanai neiesaka, bet pareizi sastādīts dienas režīms patiešām var patiešām palīdzēt. 
 - Nervi prasa magniju. Izvēlēties labāko preparātu aptiekā ir tikai puse no uzvaras – vēl jāzina, kā magniju pareizi lietot, lai gūtu no tā labumu.
 - Anti stresa meistarklase. Kopā ar speciālistiem meklējam veidus, kā tikt pāri stresa pilnām situācijām arī bez nervus nomierinošiem medikamentiem. Savu stresa līmeni vērtē un ar pārbaudītu antistresa recepti dalās žurnālists Jānis Šipkēvics, pasākumu producente Gundega Skudriņa, rakstniece Dace Rukšāne – Ščipčinska.
 - Tests tev! Izpildi un uzzini, kā nervu sistēma jūtas tavā dzīvesveidā.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdošanas gads: 2020
Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi