Vasaras ēdamgrāmata (1)

Cena
1.50 € 2.99 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.330
Izmērs (cm) 28.0 × 22.0 × 0.5

Preces apraksts

Ja vasarā jums patīk ēst brīvā dabā – grilēt, kurināt ugunskurus, doties pārgājienos, laivu braucienos, rīkot dārza ballītes – tad šis izdevums ir domāts jums!
Gaidot Līgo svētkus, iesakām Jāņu siera suitu recepti, bet tiem, kas Jāņos paliks pilsētā - pilsētnieku sieru! Izdevumā atradīsiet izcilu recepti pašceptai pelēkajai maizei un uzkodām pie alus.
Tiem, kas grilē, noderēs detalizētie padomi grila iegādē, kuršanā, ogļu un gaļas izvēlē, tabulas ar marinēšanas un grilēšanas laikiem. Un protams, daudzās marināžu un mērču receptes grilētai gaļai, dārzeņiem, zivīm. Vēl Ēdamgrāmatā atradīsiet virkni lielisku recepšu perfektiem piknika ēdieniem un ogu laika kūkām.
[<--break->] Un visbiedzot: tie, kam prāts nesas uz brūvējumiem, varat izmēģināt pašdarīta alus recepti. Jums nav jābūt savam miežu laukam un pirtiņai, lai to paveiktu. Šī recepte ir piemērota mūsdienu pilsētnieka dzīvesstilam. Ogu laikam sākoties, izmēģiniet arī kādu no mājas liķierīšiem.
Ēdamgrāmatu veido 13 nodaļas (milti, pasta, graudaugi; siers; gaļa; garšaugi; dzērieni u. c.). tajās varēsiet atrast atbildes uz jautājamiem - Kā izvēlēties produktus konkrētajam ēdienam, kā tos apstrādāt, lai ēdiens izdotos labāks? Vai, piemēram, rīsus pirms vārīšanas skalot vai neskalot? Kad ņemt apaļgraudu, kad – gargraudu? Kāpēc dārzeņi jāliek ledusūdenī, un kas tas ir? Kā pareizi saputot olbaltumu? Kā noteikt, vai zivs ir svaiga? Kā sadalīt putna cepeti?

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli
Izdošanas gads: 2015

Citi piedāvājumi

Akcija

Dārzeņi rudenī 2023

1.00 € 2.49 €
Akcija spēkā: 08.04.2024 – 29.04.2024