Žurnāls "UNA"

Cena
No 3.30 € / 1 mēn.
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Lappušu skaits 82
Periodika 1x mēnesī

Preces apraksts

Par sievieti pasaulē, ko rada viņa pati!

Žurnāla moto – par tevi pasaulē un pasauli tevī.

UNA uzrunā gan lasītāju emocijas, gan intelektu. Sniedz jaunas zināšanas un arī iedvesmu, mudina neapstāties savā attīstībā, interesēties par sabiedrībā aktuālo. UNĀ uzsvars tiek likts uz intervijām ar spilgtām personībām, iedvesmojošiem dzīvesstāstiem, attiecību līkločiem, aizraujošiem stāstiem par sasniegumiem karjerā. UNA raksta par jaunumiem modē, skaistumkopšanā un dzīvesstilā. Piedāvā oriģinālas risinājumus kulinārijas jomā un praktiskus padomus un idejas ceļojumiem, hobijiem un citām aktivitātēm. UNA nesniedz pamācības, bet piedāvā izvēli.

Žurnāla sūtība ir – palīdzēt lasītājai sajust, ka dzīve notiek, nevis traucas garām. Ļaut ieraudzīt pasauli un sajust sevi kā daļu no tās.

Papildus jautājumu gadījumā, lūdzam sazināties ar klientu servisu, sūtot e-pastu uz adresi: [email protected] vai zvanot uz tel.+371 67292633.

! Ja izdevumam tiek piemērota atlaide, preču katalogā norādītā akcijas cena ("cena no/1 mēn."), balstās uz vidējo izdevuma cenu par 12 mēnešu abonementu.

 

Ja vēlaties abonementu pasniegt kā dāvanu, pēc rēķina apmaksas varat izdrukāt zemāk esošo dāvanu kartes attēlu, un pasniegt to sevis izvēlētajam dāvanas saņēmējam:

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi