Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kolagēna uztura bagātinātājs cilvēka veselībai

Dažāda veida uztura bagātinātāji mūsdienās nav retums. Lai ķermenis spētu pilnvērtīgi funkcionēt, pietiekamā daudzumā ir jāuzņem dažāda veida uzturvielas. Lai arī liela daļa no tām vairāk vai mazāk ir atrodamas mūsu ikdienā uzņemtajā pārtikā, reizēm ar to var nepietikt. To, kā jūtas mūsu ķermenis, kāda ir mūsu veselība un kā tas ietekmē ne tikai fizisko, bet arī mūsu garīgo pasauli, nosaka dzīvesveids. 21. gadsimtā cilvēki dzīvo ātri – viss ir jāpaspēj, visur ir jānokļūst, pienākums pēc pienākuma. Uzturs ir ķermeņa degviela, bet, bieži vien, ikdienas skrējienā, izvēle krīt par labu ne tām kvalitatīvākajām maltītēm. To kompensēt var ar dažādu uztura bagātinātāju lietošanu ikdienā, un šoreiz runa ne tikai par vitamīnu kompleksiem, bet arī proteīniem, konkrētāk kolagēnu.

Kāpēc jālieto kolagēns?

Kolagēns ir mūsu ķermeņa balstviela. Tas ir viens no galvenajiem proteīniem, kas atrodas cilvēka ķermenī, spēlē lielu lomu kaulu, cīpslu un muskuļu, saistaudu, ādas uzbūvē, rūpējas ar ķermeņa funkcionālajām īpašībām, pietiekošu mitruma līmeni un visādi citādi ir neaizstājams jebkurā dzīvā organismā. Pēdējos gados kolagēns tiek reklamēts kā neaizstājams skaistumkopšanas līdzeklis, taču nepieciešamība pēc tā ir ne tikai skaistu matu un nagu dēļ, bet arī fizioloģiskai funkcionēšanai. Cilvēka ķermenī kolagēna veidošanās paliek lēnāka ap 30 gadu vecumu un paralēli tam, ķermenis visas funkcijas nodrošina ne tikai izmantojot saražoto kolagēnu, bet arī uzkrātās rezerves. Tieši šī iemesla dēļ, kolagēna pulveris nav nepieciešamība bērniem un pusaudžiem.

Hidrolizēts kolagēna pulveris

Lai arī tas tiek pievienots dažādiem skaistumkopšanas produktiem, pētījumi liecina, ka vislabāk kolagēnu uzņemt iekšķīgi viegli pārstrādājamā veidā, tādēļ uztura bagātinātājs tiek piedāvāts kā hidrolizēts pulveris. Kolagens.lv radīto produktu var lietot gan pievienotu ēdienreizēm, gan vienkārši izdzert. Tas nemaina konsistenci un ir bez garšas un smaržas. Kolagēns matiem palīdz kļūt stiprākiem, āda tiek lieliski mitrināta, locītavas nav stīvas un nagi ir veselīgāki, stiprāki un mazina to lūšanu. Kolagēns ir viens no vērtīgākajiem uztura bagātinātājiem pieaugušajiem, turklāt, ne tikai sievietēm, bet arī stiprajam dzimumam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti