Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Partija norāda, ka izkļuvusi no zemākā punkta, taču reitingi lielu vēlētāju atbalstu neatspoguļo

Pašattīrījusies Vienotība pret populismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Manuprāt
M
Tikai OIKists vai galvu saspiedis cilvēks var balsot par šo politisko zaņķi. Ejiet Jūs dillēs, dārgie savu Veiksmes stāstu shēmotāji ! Apriebies Jūs redzēt pie Siles.
Seniors
S
Aseradenam , nebutu pielaijams , kandidet jaunaja Saeima ! Sakara ar OIK , vins nedrikst baloteties , nakosaja Saeima !!!Varbut pietiks , vecos politikus , virzit velesanam ???
Jāturs Deguns
J
Skat: "Amatpersonas: Makeinam aizejot, Latvija zaudējusi patiesu draugu un atbalstītāju " Varbūt Makeins nav miris. Varbūt nāks 'vienotību' augšām celt? Kādi laiki, tādi brīnumi. Ja vien Diena atkārtoti nenoliegs lasītājiem par šo 'amatpersonu' klanīšanos komentēt.
Alla Borisovna
A
To, ka Makeins bija Latvijas neatkarības atbalstītājs, noliegt būs grūti.
  • 1
  • 2
a
a
Lai veicās Jaunās Vienotības sešu partiju apvienībai vēlēšanās. Vismaz kaut kas ir bez populisma, klaunādes un rašisma piegaršas.
Alla Borisovna
A
Atklāti sakot, Vienotība par vēlu izlēma pašattīrīties. To vajadzēja darīt jau tad, kad tūlīt pēc partijas kongresa demisionēja Straujuma, tā parādot intrigu biezumu.
  • 3
  • 0
Vienotības vatenim
V
Vecajā Vienotībā ir pilnīgi visas jūsu uzskaitītās lietas - klaunāde (cirks ar Jauno Vienotību vien ir ko vērts). Rašisms (bezizmēra korumpētība, pirmkārt OIK) un populisms (meli, tukšsolīšana un muldoņa). Balsojam par latviskajām partijām, atstājam aiz borta Latvijas ienaidniekus nr. 1 - Vienotību!
  • 5
  • 1
pie joda
p
visu vienotību ar visiem tās populistiem: Kalnietēm, vaiderēm, aseradeniem, pabrikiem, abumeriem, rinkeviciem, u.c. biedriem ar neskaidru orientāciju...
sledziens
s
Jau pati šī Vienotības uzmācīgā bļerkstoņa par sevi kā sazin kādā sakarā esošu garantu pret populismu ir pats tīrākais populisms. Ir jēga komentēt Vienotības demagogu un populistu pārējo muldoņu? Nav! Uz miskasti Vienotības populisti!
jautājums Ašerādenam
j
Jūsējie daudz mētājas ar vārdu "populisms". Lūdzu definē to.
Informācija
I
https://lvportals.lv/norises/297976-mediji-un-populisms-izpratne-mijiedarbiba-un-attieksme-2018
  • 0
  • 0
hrv0301
h
BET,JĀBALSO VIENĪGI PAR NA !
GT>hrv
G
nu-tad balso. Kam te kāda daļa par ko tu balso?
  • 4
  • 0
Jaunā Muldonība
J
Kaut kā stipri nemanāmi šis "pašattīrīšanās" process noticis. Tik nemanāmi, ka diezvai paši Vienotības biedri to ir pamanījuši.
rekur
r
Latvijā nevienu valdošo partiju 3X neievēl. Tādu gadijumu nav bijis. Vienotības reputācija ir stipri sliktāka, nekā iepriekšējām valdošajām partijām. Viņa sabruka vēl pie varas būdama. Kā ar sliktāku reputāciju var dabūt labāku reitingu nekā citiem? Ar sīku krāpšanu. 1% soc. aptaujā ir sīkums. Maksimums ko Vienotība var dabūt vēlēšanās ir 3-3,5%.
Lembe Piebaldzēns
L
Ja vircas bedrē mēsli parotē vai tiek pamaisīti smirdoņa kļūst savādāka. Pie smirdoņas pieradušajiem ēzeļiem to veiksmīgi var pasniegt kā "tīrību".
.
.
Patīk jums, vai nē, bet Vienotība IR vienīgā partija, kura ir attrījusi savas rindas!
Seniors
S
Naredzu gan , to tirisanu !!! Aseradens , ka sez vecaja kresla , ta pielimejies , kad kauns , par sadiem deputatiem !!!
  • 6
  • 1
patikai
p
No kā, ja nav noslēpums?
  • 12
  • 2
solon
s
Zinu ka kaķi vai suni var attīrīt no parazītiem - cērmēm, blusām. Bet kā lai pašattīrās parazīts, to gan nespēju saprast.
bet
b
Populisms ir piesaukt "godīgu politiku", lai iegūtu tautas uzticību, un tad pilnīgi zaudēt šo uzticību, iesaistoties korupcijā un citos nesmukumos.
Jorens
J
Es pareizi dzirdēju: " jauni politiskie līderi"? Vai man varētu kāds sniegt terminoloģisko skaidrojumu katram šim vārdam un pēc tam visiem kopā? Ašeradena kungs, varbūt Jūs varētu mēģināt? Nu, tā, pat pārlieku neiedziļinoties terminoloģijas atbilstībā un konceptuālajā lietojumā, bet tā, saviem vārdiem. Varat vienkārši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas