Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Endziņu pārvēl LTRK valdes priekšsēdētāja amatā

Trešdien, 8.martā, Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padomes sēde uz nākamajiem trīs gadiem organizācijas valdes priekšsēdētāja amatā tika atkārtoti apstiprināts Jānis Endziņš, bet valdes locekļa amatā – Andris Vanags, portālu Diena.lv informēja LTRK. Tāpat valdē darbu turpinās arī iepriekš apstiprinātā LTRK Politikas daļas vadītāja Katrīna Zariņa. Biedrības padome pārstāv biedru intereses, pārraugot valdes darbu.

"Esmu patiesi gandarīts, ka pēdējo trīs gadu laikā LTRK ir iestājies gandrīz tikpat liels skaits jauno biedru, cik kopā iepriekšējos gados kopš neatkarības atjaunošanas," saka Endziņš. Viņš norāda, ka pašreiz izveidojusies arī ļoti veiksmīga un cieša sadarbība ar valdību, tādējādi veidojot dialogu par dažādiem jautājumiem, kas skar biznesa vidi. "Uzsāktas milzīgas pārmaiņas nodokļu sistēmas sakārtošanā, lai Latvija kļūtu iespējami konkurētspējīga reģionā. Mēs ļoti ceram, ka tās ieceres, ko piedāvājām mēs, Latvijas banka un Finanšu ministrija, realizēsies dzīvē, kam arī ļoti rūpīgi sekosim līdzi," solīja Endziņš.

LTRK valdes priekšsēdētājs arī pauda pateicību biedru veidotajai padomei par uzticību un ciešo sadarbību, lai aizstāvētu organizācijas biedrus dažādos līmeņos, veicinot Latvijas tautsaimniecības un ekonomikas izaugsmi. "Pārvēlēšana amatā pamatā nozīmē padomes uzticību visai LTRK komandai un darbinieku profesionalitātei," uzskata Endziņš.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 1800 individuāli biedri un vairāk nekā 60 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru – uzņēmumu – apgrozījums 2014.gadā pārsniedza 17,5 miljardus eiro.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas