STŪRE (2)

Cena
1.98 €
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Lappušu skaits 56
Svars (kg) 0.100
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Stūre – ceļvedis praktiskam autobraucējam
Iznācis jaunais Stūres numurs – žurnāls ikvienam, kas brauc ar auto vai plāno sākt to darīt.
Viena no izdevuma tēmām – lietotu auto nobraukums. “Tikko no Vācijas, Latvijā nav braukts.” Lietota auto pārdošanas sludinājums ar šādu tekstu tiek uztverts neviennozīmīgi. Ir pircēji, kas meklē tikai tādus auto. Bet vairākums ieslēdz aizsargmehānismu: ahā, nokauts vālējot pa bāņiem! Daudzi dzīvo ar pārliecību, ka vidusmēra vācu autobraucējs gadā nobrauc vismaz 40–50 tūkstošus kilometru. Kā ir patiesībā?

Citas svarīgākās žurnāla tēmas:
– Hibrīda akumulatora mūža limits.  Atzīmējot 15 gadu jubileju, kopš Latvijā nopērkami hibrīda tipa auto, nu iespējams izvērtēt, vai jaunās akumulatora sistēmas limitētais mūžs ir tikai mīts vai realitāte. Atbildi sniedz jau palietoto hibrīdu īpašnieki.
– Riepas. Maiņas laika pārdomas. Atis Jansons par to, kāpēc dzenamies pēc arvien lielākām, ja tas ir pretrunā ar veselo saprātu.

– Ūdeņradis – auto nākotne? Tas ir viegli pieejams, saudzē vidi un nodrošina klusu braucienu. Ūdeņradis šķiet ideāls degvielas veids, tomēr ūdeņraža auto vēl joprojām nav iekarojuši pasaules pilsētu ielas.

Atkāpei no ikdienas – stāsts par diviem autoceļojumiem Marokā. Pirmais – ar džipu pa Dakaras rallija pēdām, kad tas vēl notika tiešām Āfrikā, otrais – mazliet civilizētāks, ar bērniem. Kontekstā ar atpūtas ceļojumu tēmu izvērsts apskats par kreisās puses satiksmi. Latvija tā daudziem asociējas ar ekscentrisku britu tradīciju, bet tāda tiek izmantota 76 (!) valstīs un teritorijās. Pieredzes stāsti un praktiski ieteikumi tiem, kuri vēlas nomāt auto, ceļojot kreisās satiksmes zemēs.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli
Izdošanas gads: 2018

Citi piedāvājumi