Tievē gudri 2023

Cena
1.00 € 2.49 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Lappušu skaits 48
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.070
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

TIEVĒ GUDRI

Lai notievētu, ir jāēd!

 

Gudra ēdienkartes veidošana jeb veselīgs svara kritums bez badošanās. Cik daudz un kurās ēdienreizēs ēst dārzeņus, augļus, graudaugus, piena produktus, gaļu un zivis?

Vai tiešām nedrīkst nevienu našķi pat brīvdienās? Drīkst!

Kāpēc mēs vienlaikus vēlamies zaudēt lieko svaru, bet ikdienā pārēdamies? Kāpēc uzķeramies uz ātrus rezultātus sološām diētām un pēc tam tikpat ātri tām atmetam ar roku? Meklējam veiksmes formulu, kā ne tikai uzsākt veselīgi ēst, bet to arī turpināt. Uzzini, kādai jābūt motivācijai, lai sasniegtu un noturētu vēlamo svaru!

Pēc maltītes joprojām gribas ēst un nejūti sātu? Pie visa vainīgs sāta hormons!

Bez fiziskām aktivitātēm veselīga tievēšana nav iespējama. Kuru kustību veidu labāk izvēlēties?

Ja ķermeņa masas indekss ir lielāks par 35 un nekādi neizdodas samazināt svaru, vērts apsvērt kuņģa samazināšanas operāciju jeb bariatriju. To darot, ņem vērā visus riska faktorus.

Slaida auguma modelēšana ar liposakciju jeb tauku atsūkšanu – koriģē ķermeņa proporcijas, atbrīvojoties no nevēlamajiem taukiem problēmzonās. Tomēr jāpatur prātā, ka tā ir operācija, kurai nepieciešams sagatavoties.

Efektīvākās aparātprocedūras skaista silueta veidošanai tievēšanas laikā un pēc tam, lai samazinātu tauku daudzumu un veicinātu ādas savilkšanos.

Traucē dubultzods? Uzzini, kādi ir jaunākie risinājumi!

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdošanas gads: 2023
Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi