Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Pēc kādiem principiem izvēlēties dārza siltumnīcu? Praktiski padomi un pamatprincipi.

Dārza siltumnīcu var uzskatīt par jebkura dārznieka vai augu mīļotāja vienu no noderīgākajiem ieguldījumiem. Tā nodrošina iespēju audzēt augus un dārzeņus visa gada garumā, sargājot tos no nelabvēlīgiem laika apstākļiem. Tomēr, izvēloties siltumnīcu, ir svarīgi ņemt vērā vairākus faktorus, lai nodrošinātu pozitīvu rezultātu un pieredzi. Šeit ir daži pamatprincipi, kurus vajadzētu ievērot, izvēloties dārza siltumnīcu:
Reklāmraksts

Atklāj veselīgu un mirdzošu matu noslēpumu

Matu eļļas ir produkts, ko iekļaut savā matu kopšanas rituālā, jo, tā ne tikai mitrina un baro matus, uzlaboto to izskatu, aizsargā un atvieglo matu ieviedošanu. Ne velti mēdz sacīt, ka mati ir dāmu skaistākā rota, taču, lai tos saglabātu veselīgus un mirdzošus, nepieciešamas rūpes un regulāra kopšana.
Reklāmraksts

Kredīts internetā: praktiski padomi un ieteikumi

Mūsdienu digitālajā laikmetā kredīta jēdziens ir paplašinājies ārpus bankas sienām, aptverot plašu interneta telpu un jaunus jēdzienus kā nebanku kredīts. Tomēr, lai orientētos šajā virtuālajā telpā, ir nepieciešama rūpīga izpratne un zināšanas. Ir svarīgi spēt atšķirt cienījamus aizdevumu sniedzējus, no nelegāliem, kā arī izprast vai konkrētais aizdevējs ir piemērots Jūsu mērķiem.
Reklāmraksts

Guļamistabas skapji - padomi organizēšanai

Ikdienas steigā organizēta guļamistabas skapja uzturēšana var palikt otrajā plānā. Tomēr sakārtots guļamistabas drēbju skapis ne tikai ietaupa laiku, bet arī rada miera sajūtu mūsu straujajā dzīvē.
Reklāmraksts

ZEISS optikas veikali: inovatīvi redzes korekcijas risinājumi ikvienam

Pateicoties mūsdienu tehnoloģiskajiem risinājumiem un iespējām, ir pieejami dažādi risinājumi, kas atgriež ne tikai redzes asumu, bet uzlabo kopējo dzīves kvalitāti. ZEISS optikas veikali ir kvalitātes garants un ziniet – Jūsu acīm tiks sniegta vislabākā aprūpe!
Reklāmraksts

Suņu mēnešreizes: cik bieži, cik ilgas un kas vēl jāzina saimniekam?

Lai gan suņu mēnešreizes ir dabiska un normāla suņu dzīves cikla norise, tomēr daudziem saimniekiem, īpaši tiem, kas par suņa īpašnieku kļuvuši pavisam nesen, tas var radīt neskaidrību un virkni jautājumus. Katrai suņu meitenei pirmais meklēšanās periods un līdz ar to arī asiņošana, norit individuāli, tāpēc precīzu laiku prognozēt ir grūti. Tomēr izzinot šo dabisko procesu, iespējams laikus sagatavoties un, ja kucēni netiek plānoti, mīluli pasargāt no pastiprinātās suņu tēviņu uzmanības.
Reklāmraksts

Kā pāriet no iekšdedzes dzinēja auto uz elektroauto? Izaicinājumi un priekšrocības

Kluss un mūsdienīgs, ļauj atteikties no aizvien dārgākās degvielas izmantošanas – elektroauto iekarojis daudzu autovadītāju sirdis. Taču gana daudz ir to, kuri vēl šaubās – pāreja no automašīnas ar iekšdedzes dzinēju uz inovatīvu elektroauto tomēr ir liels solis, kā arī nopietna investīcija. Lai būtu vieglāk izlemt, kādu auto izvēlēties, noteikti vērts izmēģināt – un arī apsvērt visus par un pret
Reklāmraksts

Iegādājoties uzņēmuma auto darbiniekiem, gūsiet četrkāršu labumu

Domājot par veidiem, kā uzlabot darbinieku motivāciju un uzņēmuma attīstības iespējām, bieži vien aizmirstam par tādām, šķietami, parastām lietām kā uzņēmuma auto. Tomēr tieši šī "parastā" priekšrocība var sniegt ievērojamu pievienoto vērtību – pat četrkāršu labumu.
Reklāmraksts

Mūsdienīgi kravu pārvadājumi - kam pievērst uzmanību?

Daudzi uzņēmumi ikdienā saskaras ar jautājumu - kā organizēt kravu pārvadājumus? Neatkarīgi no tā, vai ir nepieciešams nosūtīt preces savā valstī vai jau starptautiskā līmenī, ir svarīgi izvēlēties uzticamu un drošu šī pakalpojuma sniedzēju, kas nodrošinās efektīvu un uzticamu kravu pārvadājuma procesu. Lai varētu atrast uzticamu sadarbības partneru un noskaidrot to, kādi kravas pakalpojumi būtu piemēroti tieši Jums, ņemiet vērā dažus ieteikumus.
Reklāmraksts

Klepus cēloņi un klepus ārstēšanas metodes

Klepus ir beznosacījumu reflekss, kas aizsargā ķermeni; tā ir ķermeņa reakcija uz apgrūtinātu elpošanu vai elpceļu kairinājumu. Mūsu ķermeņi mēģina tos iztīrīt ar pastiprinātām, asām izelpām, kas rada izteiktu skaņu – tas arī ir klepus.
Reklāmraksts

Cieņpilnas BMW series automašīnas

Parasti par BMW īpašniekiem kļūst aktīvi, veiksmīgi cilvēki. Kad jums pieder šāda automašīna, pret Jums nekavējoties sāk izturēties atšķirīgi. Ikviens redz, ka esat daudz sasniedzis šajā dzīvē, un tas raisa cieņu (un dažiem var būt skaudība, atkarībā no cilvēka).
Reklāmraksts

Malta kafija – izvēles un uzglabāšanas priekšnosacījumi

Kafija nenoliedzami ir viens no vairāk baudītajiem dzērieniem visā pasaulē. Šobrīd ir dažādi kafijas pagatavošanas veidi, taču dzēriena izcilība sākas ar piemērotas kafijas izvēli. Kā izvēlēties labāko malto kafiju? Par to vairāk lasiet raksta turpinājumā.
Reklāmraksts

Kāpēc šodien ir svarīgi veikt regulārus iekrājumus?

Ja esat tāds pats kā vairums citi latvieši, Jūs, iespējams, cenšaties šobrīd iekrāt naudu. Lielākā daļa finanšu konsultantu kā galvenos iemeslus uzkrājumu veidošanai min pensiju un ārkārtas gadījumu uzkrājumus. Taču var būt sarežģīti spēt atlikt naudu nākotnes notikumiem, īpaši tad, kad Jūsu uzmanību prasa pašreizējie rēķini un personīgie vai ģimenes izdevumi.
Reklāmraksts

Zyrtec: droša un efektīva izvēle alerģijas mazināšanai, kas piemērota visai ģimenei

Alerģija ir viena no biežāk diagnosticētajām slimībām, kas skar miljoniem cilvēku visā pasaulē. Turklāt ar dažāda veida alerģijām arvien biežāk slimo ne tikai pieaugušie, bet arī bērni, jau pavisam agrīnā vecumā saskaroties ar tādiem simptomiem, kā gremošanas sistēmas traucējumi, izsitumi un nieze, klepus, šķaudīšana, acu asarošana un citiem.
Reklāmraksts

Ukrainas Atbalsta diena

Ukrainas vēstniecība Latvijā un biedrība “Agendum” aicina piedalīties Ukrainas atbalsta dienas izsolē un vēlajām brokastīm šo piektdien, 23. februārī, plkst. 12.00-15.00 viesnīcas "Radisson BLU Latvija Conference & Spa Hotel" 26. stāva restorāna "Skyline Bar".
Reklāmraksts

Kā veicināt vesela smaida uzturēšanu jau no mazotnes

Paradumi, kas iemācīti jau no agras bērnības, saglabājas arī pieaugušā vecumā un zobu higiēna bērnam ir svarīgs process, kam vecākiem būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība. Svarīgi zināt, kad pieteikt pirmo zobārsta vizīti un kā radīt pozitīvas emocijas zobu kopšanas procesa gaitā, radot ilgnoturīgu rutīnu.