Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

10 fakti par Toma Krūza un Keitijas Holmsas meitu Suri

Pasaulslaveno aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas meitai Suri Krūzai nupat apritēja seši gadi. Šajā rakstā apkopojām faktus un pašu vecāku izteikumus par ietekmīgāko Holivudas slavenību atvasi:  

1. Suri Krūzai ir pusbrālis (Konors, 17 gadi) un pusmāsa (Isabella, 19 gadi), kurus T.Krūzs adoptējis savas iepriekšējās laulības laikā ar aktrisi Nikolu Kidmenu. 

2. Pirmo reizi Suri bildes atklātībā parādījās tikai 2006.gada oktobrī, kad viņas fotogrāfija tika publicēta uz žurnāla Vanity Fair vāka. Šis izdevums kļuva par pirktāko visā žurnāla iznākšanas vēsturē.

3. Suri otrā dzimšanas dienas ballīte nokļuva preses uzmanības centrā. Vecāki šīm svinībām, kuru galvenā tēma bija taureņi, iztērēja vismaz 100 000 dolāru – kūka vien maksāja 5000 dolāru, bet svētku mielasts – 45 000 dolāru. 

4. Suri piekto dzimšanas dienu nosvinēja vecāku Beverlihilzas mājā. 

5."Kļūstot par māti, esmu izbaudījusi vienu no fantastiskākajām pieredzēm savā dzīvē. Es uzreiz kļuvu stipra. Ir jābūt mazliet gudrākai, tas ir vissvarīgākais darbs pasaulē," reiz atzinusies Suri māte K.Holmsa, ziņo izdevums celebritybabyscoop.com

6. Suri ne reizi vien ir nonākusi mediju uzmanības lomā sava apģērba un izskata dēļ - gan tāpēc, ka sabiedriskās vietās parādījusies ar krāsotām lūpām, gan tāpēc, ka valkājusi kurpes uz papēžiem. Savukārt kopā ar vecākiem apmeklējot Kanādu, Suri kājās vilka 600 ASV dolāru vērtas zīmola Jimmy Choo kurpes. 

7. K.Holmsa stāsta, ka viņai kopā ar meitu patīk spēlēt galda spēles, tai skaitā Scrabble, rīkot baseina ballītes un attēlot pasaku par trim sivēntiņiem un vilku. Tāpat visai ģimenei patīkot kopīgi skatīties multfilmas. 

8. "Viņa ir īpaša meitene – stipra un smieklīga. Viņa ir personība. Viņai ir lieliska humora izjūta," Suri raksturo viņas mamma. 

9. "Es nekad neaizmirsīšu to brīdi, kad es kļuvu par tēti. To ir tik grūti aprakstīt – to atbildības līmeni, to vēlmi dot prieku. Un skaidrību, ka nekas nevar būt svarīgāks," atzinies T.Krūzs.

10. Kopā ar vecākiem Suri bieži ir lidojusi ar privāto helikopteru, kā arī apceļojusi Spāniju un Kanādu. 



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko