Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Aktieri Stīvenu Boldvinu arestē par krāpšanos ar nodokļiem

Ceturtdien aktieris Stīvens Boldvins, pazīstamā aktiera Aleksa Boldvina brālis, Ņujorkā arestēts par krāpšanos ar nodokļiem, vēsta ārzemju mediji.

Aktieris arestēts, jo laika posmā no 2008.līdz 2010.gadam nav nomaksājis nodokļus 350 000 ASV dolāru apmērā, ziņo portāls wenn.com.

„Laikā, kad Roklendas apgabals un Ņujorkas štats piedzīvo fiskālo deficītu, mēs nevaram atļauties, lai turīgākie iedzīvotāji pārkāpj likumu, krāpjoties ar nodokļiem,“ portāls TMZ.com citē Roklendas apgabala tiesībsargu pārstāvi Tomasu P.Zagibi.

Tiesībsargi paziņojuši, ka aktieris vairāku gadu garumā regulāri kavējis atskaišu iesniegšanas termiņus un nodokļu maksājumus.

S.Boldvinam jāstājas tiesas priekšā, par izvairīšanos no nodokļu maksāšanas viņam draud četru gadu ilgs cietumsods.

Jāpiebilst, ka šīs nav pirmās nepatikšanas, kurās S.Boldvins iekūlies pēdējo gadu laikā – viņš jau 2009.gadā iesniedzis bankrota pieteikumu, jo nav spējis nomaksāt vairāk kā 800 000 ASV dolāru lielu mājokļa kredītu, kā arī nokārtot citas parādsaistības vairāku miljonu dolāru apmērā. Viņam piederošais nekustamais īpašums vēlāk tika pārdots izsolē. Savukārt šī gada augustā aktieris ticis arestēts par automašīnas vadīšanu bez derīgas autovadītāja apliecības. Viņš arī laika posmā no 2010.līdz 2012.gadam bijis iesaistīts tiesas prāvā ar aktieri Kevinu Kostneru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko