Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aktrise lomu filmā saņem, aizrādot Tomam Krūzam un filmas režisoram

Britu aktrise Rozamunde Paika lomu jaunākajā Toma Krūza filmā Džeks Rīčers saņēmusi, pateicoties tam, ka aizrādījusi aktierim un filmas režisoram Kristoferam Makkvari, lai viņi kinoprovju laikā paklusē.

„Manas noklausīšanās laikā bija brīdis, kad es atveidoju scēnu ar vīru, kurš aizvietoja Ričardu Dženkinsu – filmā viņš tēloja manu tēvu. Es ar acu kaktiņu redzēju, ka Toms Krūzs un režisors Makkvarijs manas scēnas laikā sarunājas, un tas traucēja. Tāpēc sacīju: „Piedodiet, bet vai jūs nevarētu manas epizodes laikā nesarunāties?“,“ aktrise stāstīja intervijā blogtalkradio.com.

Pēc aizrādījuma aktierim un režisoram aktrise uzreiz savu rīcību nožēlojusi. „Es domāju: „Ak manu dieniņ, ko gan es izdarīju? Esmu, iespējams, vienīgā aktrise, kas 30 gadu laikā jebkad Tomam Krūzam ir pateikusi, lai viņš apklust,“ sacīja R.Paika.

Taču aktrises rīcība, acīmredzot, iepatikusies gan T.Krūzam, gan režisoram, jo K.Makkvarijs viņai vēlāk atsūtījis e-pastu ar apstiprinājumu: „Tā to dara!“

Aktrise arī atklājusi, ka šis starpgadījums nekādi neesot aizēnojis turpmāko sadarbību ar T.Krūzu, ziņo portāls wenn.com.

Kā zināms, filma Džeks Rīčers vēsta par bijušo militārās policijas izmeklētāju Džeku Rīčeru, kurš uzņemas izmeklēt piecu cilvēku nogalināšanu. Detektīvdrāma Latvijas kinoteātros būs skatāma no 28.decembra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko