Nomizo arbūza zaļo un rozā daļu. No viena arbūza var iegūt 0,5 kg miziņu. Balto daļu sagriež un vāra cukurā ( uz 0,5 kg miziņu ņem 1,5 kg cukura) četros paņēmienos ar astoņu stundu starplaiku. 15 minūtes vāra, 8h ļauj stāvēt un šādi 4 paņēmienos. Tad liek klāt garšvielas, jo miza ir bezgaršīga, kas nu pašam garšo - ingveru, vanilīnu. Var piešaut klāt jāņogu sulu, tad ievārījums iegūs rozā nokrāsu.
Arbūzu miziņu ievārījums
No Rembates saimnieces Lilitas Losas recepšu krājumiem:
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.