Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Atbildi uz Dienas.lv jautājumu un laimē Aijas Andrejevas mūzikas albumu!

Dziedātāja Aija Andrejeva sadarbībā ar www.diena.lv četru nedēļu garumā ļaus skatītājiem iepazīties ar koncertuzveduma Grāmatzīme tapšanas dienasgrāmatu. Katru nedēļu dienasgrāmata tiks papildināta ar jaunu video. Dienasgrāmatas sērijas beigās dziedātāja uzdos vienu jautājumu. Katru nedēļu trīs cilvēki, kuri pareizi atbildēs uz jautājumu, saņems Aijas mūzikas albumu Grāmatzīme.

Pirmais jautājums – cik dalībnieku piedalās koncertuzveduma Grāmatzīme mēģinājumos?

Atbildes sūti uz epastu [email protected]

Jau ziņots, ka A.Andrejevas koncertuzvedumu Grāmatzīme varēs noskatīties Latvijas lielākajās pilsētās - 22. septembrī Liepājas olimpiskajā centrā, 28. septembrī Valmieras Kultūras centrā, 29. septembrī Ventspils teātra namā Jūras vārti, 4. oktobrī Rīgā koncertzālē Palladium. Jau no pirmdienas, 3.septembra, biļetes pieejamas visās Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās, kā arī internetā - www.bilesuparadize.lv un www.aijaanadrejeva.lv.

Kā atzīst koncertuzveduma Grāmatzīme režisore Maija Kalniņa: "Aijas Andrejevas muzikālais ceļš un redzējums ir dažādu meklējumu bagāts. To spilgti apliecina tikko klajā nākušais albums Grāmatzīme, kurā Aija atradusi pavisam jaunu, negaidītu un klausītājiem pārsteidzošu skanējumu un emocionālu vēstījumu."

Koncertuzvedums Grāmatzīme būs muzikāli, vizuāli un emocionāli krāsains ceļojums katram tā apmeklētājam. Tajā ir iekļautas dziesmas gan no jaunā albuma, gan vecās, populārās dziesmas.

A. Andrejeva ir viena no Latvijā spilgtākajām un veiksmīgākajām dziedātājām, kas savu astoņu gadu profesionālas darbības laikā ir izdevusi četrus studijas albumus, kā arī sevi lieliski pierāda kā aktrise Liepājas teātra izrādē Pūt Vējiņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko