Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Čenings Tatums atzīts par gada seksīgāko vīrieti

Slavenību jaunumu žurnāls People trešdien atzinis amerikāņu aktieri Čeningu Tatumu par 2012.gada seksīgāko vīrieti. Filmas Magic Mike (Maģiskais Maiks) zvaigzne apsteidzis aktierus Benu Afleku un Denzelu Vašingtonu, kā arī Bredliju Kūperu, kurš pie seksīgākā vīrieša titula tika pagājušogad.

32 gadus vecais aktieris jaunākajā People numurā stāsta, ka esot gatavs paplašināt ģimeni ar sievu Džennu Devanu-Tatumu. "Es esmu tam gatavs un domāju, ka viņa jūtas līdzīgi," viņš teica. "[Domājot par bērniem,] pirmais skaitlis, kas man nāk prātā, ir trīs. Bet es tikai vēlos, lai mūsu pirmais bērns būtu vesels, un tad jau domāsim par pārējiem. Vīriešiem ir ļoti viegli pateikt, ka viņi vēlas kaut 15 bērnus, bet tādā gadījumā Dženna droši vien ieteiktu man meklēt citu sievu."

Kopš 1985.gada, kad People sāka apkopot seksīgāko vīriešu sarakstu, tā virsotnē nokļuvuši vairāki pasaulslaveni aktieri, to starpā Mels Gibsons, Niks Nolte, Džordžs Klūnijs, Breds Pits, Toms Krūzs, Ričards Gīrs un Džonijs Deps.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko