Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Daumants Dreiškens gandrīz nāk klajā ar būtisku paziņojumu

Latvijas bobsleja izlases pieredzējušākais buks un spēcīgākais stūmējs ir viņš - Daumants Dreiškens. Tikai pirms dažām dienām, 28.martā, smaidīgais milzis svinēja savu 31.dzimšanas dienu un nobriedis krasām pārmaiņām dzīvē un karjerā, vēsta Gulbenes raidorganizācija GNN.

"Bobslejā kā stūmējs esmu sasniedzis gandrīz visu," nekur un nekad nepubliskotā preses konferences video, kuru neviens neredzēs, jo GNN operators to nejauši izdzēsa, emocionāli stāsta bobslejists. "Trūkst tikai zelta medaļas olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātos, bet Oskars Melbārdis puslīdz solīja, ka tuvākajos gados šis caurums tiks aizlāpīts. Līdz ar to man vasarā rokas brīvākās arī citiem projektiem." Labsirdīgais milzis ar mulsu smaidu reaģēja uz abiem žurnālistu uzdotajiem jautājumiem, kas īsti tas būs par projektu un cikos beigsies preses konference, taču tik svarīgās atbildes izpalika.

GNN no drošiem avotiem zināms, ka tas nebūs pārtikas veikals Stāķos pavisam netālu no sportista dzimtās Gulbenes, jo tur viens jau ir. "Ūja, ko tad mēs ar otru veikalu darīsim?" retoriski vaicā pie pirmā veikala sastaptais Vidvuds.

Turpinot ar pētnieciskās žurnālistikas cienīgām metodēm skaidrot patiesību, GNN, izmantojot tādus modernos sakaru līdzekļus kā mobilais tālrunis, e-pasts un Skype, sazinājās ar Latvijas Bobsleja federāciju. "Olimpiskajās spēlēs valstis mērās ar krāniņiem," līdz galam neuzklausījis jautājumu, GNN telefoniski atbildēja kāds federācijas darbinieks. Skype un e-pastā viņš ne noliedza, ne apstiprināja šo informāciju, jo neatbildēja vispār.

Neziņas miglu beidzot kliedē sportista vecāki. "Viņš nolēmis beidzot pabeigt pirtiņu mūsu lauku mājās," saka tētis. "Jā, lai puikas var kārtīgi atpūsties!" piebilst mamma. Pie pirtiņas izraktajā dīķī jau salaistas 11 karpas.

Daumants Dreiškens labos laika apstākļos piesēžas ar 240 kilogramu smagu svaru stieni un guļus spēj uzspiest 190 kilogramu, ja gadījumā jums kāds jautā.

* šī ir 1.aprīļa ziņa



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko