Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Dinārs Gulbis uzstāsies Reiterna nama dziesmu vakarā

7. februārī, ceturtdienas vakarā plkst. 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna nams uzstāsies latviešu dziesminieks Dinārs Gulbis.

Dziesminieku vidū Dinārs zināms kopš pirmās uzstāšanās plašākai auditorijai starptautiskajā folkmūzikas festivālā Bardu rudens 2010. gadā Sv.Pētera baznīcā Rīgā, vēlāk piedalījies Vislatvijas Dziesminieku Saietos Jaunpiebalgā, kā arī veidojis savus autorvakarus.

Dziesminieku videi Dinārs pievērsies, ievesmojoties no Haralda Sīmaņa, Valda Atāla, Ulda Ozola, Antas Eņģeles, Austras Pumpures, Kārļa Kazāka, Ieva Akurateres un citiem, pateicoties kuriem, jaunais dziesminieks ieraudzījis patiesu, labu dzeju un vēstījumu.

Ceturtdienas vakarā Dinārs spēlēs un izdziedās savas dziesmas Imanta Ziedoņa, Ojāra Vācieša, Intas Riekstiņas, Daigas Gulbes un Agitas Dragunas vārdiem, kā arī skanēs gan kāda tautasdziesma, gan citu dziesminieku sacerētās dziesmas. Gaidāms arī kāds svaigs pirmatskaņojums.

„Dziesminieki, mēs esam veiksmes bērni, mums ir tādi dzejnieki un tepat līdzās: Jana Egle, Agita Draguna, Inta Riekstiņa, Amanda Aizpuriete, Valdis Bisenieks, mans jaunatklājums Imants Kulinskis un daudzi daudzi citi. Esmu atradis savu ceļu caur dzejniekiem un dziesminiekiem, un tā ir vide, kurā ļoti labi jūtos,” pavēstīja dziesminieks.

„Mēģinu būt vidutājs starp mūziku un dzeju, mēģinu apvienot to un aiznest līdz klausītājam, kā es to saprotu. Veidot sarunu dvēseles līmenī. Svarīgākais – absolūts godīgums. Tu esi tāds, kāds tu esi ar savu kailo dvēseli. Atdot sevi un netaupīt,” atklāj Dinārs Gulbis.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. rokkafejnīcas Reiterna nams, Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4, lielajā zālē (2.stāvā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko