Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Gacho koncerttūri noslēgs kopā ar The Damn Bell Doors

Ar koncertu Rīgā, koncertzālē "Palladium", 5.aprīlī pašmāju hiphopa mākslinieks Gacho noslēgs ziemas kocertu sēriju, sauktu par "Spēka Tūri".

Tūres noslēguma pasākumu papildinās vairāku viesmākslinieku uzstāšanās, no kuriem pazīstamākais ir Krievijas drumstep žanra duets "The Damn Bell Doors".

"Šogad aizsākām jaunu koncertu sēriju "Spēka Tūre", kuru jau tagad varam minēt kā enerģiskāko, trakāko un arī veiksmīgāko koncerttūri savas pastāvēšanas laikā," pavēstīja Gacho, norādot, ka viņam ir liels prieks, ka 5.aprīļa koncertā kopā ar viņu uz skatuves kāps daudzi viņa draugi - mūziķi. 

Kā zināms, lai arī "The Damn Bell Doors" izveidojās tikai 2009.gadā, gada laikā duetam izdevās sasniegt augstākās elektroniskās mūzikas topu virsotnes. Duets ir darbojies daudzu leģendāru izdevniecību paspārnē - "Sick Slaughterhouse", "Heavy Artillery", "Simma". "The Damn Bell Doors" skaņdarbus ir remiksējuši dažādi žanra producenti, tai skaitā pats drumstep "tēvs" Figure un viņa līdzgaitnieks Calvertron. "The Damn Bell Doors" ir sadarbojies arī ar tādiem māksliniekiem kā Will Bailey, Sub Zero un Whiskey Pete, pavēstīja koncerta organizatori. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko