Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Gacho Spēka Tūri noslēgs Palladiumā kopā Grēviņu

5.aprīlī, Rīgā, koncertzālē Palladium GACHO Spēka Tūres noslēguma koncertā piedalīsies vairāki īpaši viesi, tai skaitā Radio 101 dīdžejs, melomāns un mūzikas eksperts Toms Grēviņš.

"GACHO ir praktiski vienīgais gadījums Latvijas populārās mūzikas vēsturē, kad grūts, smags un neatlaidīgs darbs ir atnesis lielus augļus, taču tas ir prasījis ļoti ilgu laiku! Ja pirms desmit gadiem kāds Gatim teiktu, ka viņš reiz jauniešiem nozīmēs kaut ko stipri vairāk par viņa līdzgaitnieku Ozolu, viņš tam diez vai ticētu," pavēstīja T. Grēviņš. Viņaprāt, Spēka Tūres finišs labākajā Rīgas koncertzālē esot pietiekami spilgts arguments, lai šādām šaubām vairs nebūtu pamata.

"Man ir liels prieks, ka GACHO ar draugiem ir nolēmuši tieši man uzticēt uzkarsēt nedēļas būtiskāko ballīti galvaspilsētā - solu smagus ritmus pārklātus ar spalgiem trokšņiem!" - tā par gaidāmo notikumu sacīja T.Grēviņš.

Tūres noslēguma pasākumu papildinās arī Krievijas viens no pamanāmākajiem drumstep žanra duetiem The Damn Bell Doors, kā arī pašmāju dīdžeji un producenti E:91, Uppfade un Bassline Riga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko