Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Garākā telefonsaruna pasaulē - 54 stundas un 5 minūtes

Naktī uz pirmdienu divi pāri – jelgavniece Tatjana Fjodorova un rīdzinieks Leonīds Romanovs, rīdzinieki Patriks Zvaigzne un Kristaps Štāls – uzstādīja jaunu pasaules telefonsarunu rekordu 54 stundas un 5 minūtes, tādējādi pārspējot līdzšinējo oficiāli reģistrēto Ginesa rekordu par gandrīz 11 stundām.

Lai arī atlikušie abi pāri bija apņēmības pilni sarunas turpināt, saudzējot viņu veselību, tika pieņemts lēmums pārtraukt "Tele2 Pasaules sarunu rekorda" sacensības. "Tele2" piešķīra abiem pāriem 1.vietu un naudas balvu Ls 3000 apmērā. 

Saskaņā ar Ginesa rekordu organizācijas noteikumiem, lai pārspētu līdzšinējo rekordu, kas bija 43 stundas 8 minūtes 55 sekundes, dalībniekiem vajadzēja sarunāties par 10  minūtēm ilgāk. Kā zināms, 11.marta pēcpusdienā ar "Tele2" atbalstu to paveica visi pieci dalībnieku pāri.

Neviens no dalībniekiem uzreiz pēc rekorda pārsniegšanas no sacensībām neizstājās, bet turpināja cīņu par ievērojamāku rekordu un labāku vietu sacensībās, informēja organizatori. Pakāpeniski 46.sarunas stundā pēc pašu izvēles, veselības apsvērumu vai kļūdas (sarunas pauze ilgāka par 10 sekundēm) dēļ izstājās trīs dalībnieku pāri – rīdzinieki Toms Bļodnieks (22 gadi) un Renārs Astra (21), rīdzinieces Zanda Seņkova (20) un Anete Šica (20), kā arī lietuvieši Jevgenijus Tiurinas (46) un Robert Jacek Nadtočij (48). Katrs no šiem trīs pāriem par rekorda sasniegšanu ieguva Ls 1500.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko