Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Grupas The Hives un The Cardigans ierautas strīdā par miljoniem

Malmes apgabaltiesa nolēmusi, ka garāžroka grupai The Hives jāatdod aptuveni 1,49 miljoni latu apvienībai The Cardigans, vēsta Billboard. Šāds lēmums pieņemts saistībā ar ierakstu studiju Tambourine Studios rīcību, kas pārvalda abu grupu finanses. Proti, ierakstu studija aizdevusi _The Hives _naudu, ko bija nopelnījuši _The Cardigans _mūziķi.

“Nekādu vienošanos par aizdevumu, nekādu parakstītu dokumentu, nekādu vienošanos par procentu likmēm un atmaksu” grupas mūziķi nav parakstījuši, jo nav neko zinājuši par šādu aizņēmumu, tiesas procesa gaitā pavēstījuši The Hives dalībnieki. Neraugoties uz mūziķu apgalvojumiem, saskaņā ar tiesas lēmumu The Hives būs ne tikai jāapmaksā aizņēmums, bet arī visi tiesas izdevumi. Visticamāk, The Hives tiesas lēmumu pārsūdzēs, norāda Billboard.

Jāpiebilst, ka izdevniecība Tambourine Studios šobrīd ir iesaistīta vairākos finanšu strīdos, tostarp arī saistībā ar citiem māksliniekiem - rokgrupu The Soundtrack Of Our Lives un reperi Timbuktu. BBC News ziņo, ka tiesībsargi veic  izmeklēšanu saistībā ar apgalvojumiem, ka studija ir viltojusi mūziķu parakstus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko