Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Heijā, lieliskie bezšķirnes suņi!

4.oktobrī dzīvnieku draugi svin Pasaules dzīvnieku aizsardzības dienu. Lielisks iemesls, lai šajā rudens iekrāsotajā dienā topošā dzīvnieku palīdzības centrā Labās mājas (Juglas ielā 18F), notiktu Bezšķirnes suņu izstāde "08.

Pasākumā mīļi gaidīti visi bezšķirnes suņi un viņu saimnieki - lieli un mazi, veci un jauni - varēsim sevi parādīt un uz citiem paskatīties. Būs sacensības dažādās kategorijās, piemēram, Neparastākā krāsojuma suns, Suns ar visgarāko asti, Saimniekam līdzīgākais suns.

Dažiem konkursiem varat sagatavoties jau mājās. Foto konkursam jāiesniedz sava mīluļa suņa foto, protams, var būt nofotografēts kopā ar saimnieku. Bildes tiks vērtētas kategorijās Smieklīgākais suns, Aktīvākais suns un Draudzīgākais suns. Radošo kaklasiksnu konkursam varēs pieteikt suņa saimnieka paša darinātu vai izrotātu kaklasiksnu. Izstādē būs iespējams aplūkot bērnu zīmējumus, kas veltīti patversmes dzīvniekiem, kā arī notiks dažādas atrakcijas bērniem un pieaugušajiem. Vārdu sakot, kopā lieliski pavadīsim dienu! Dalībnieku reģistrācija sāksies jau plkst.10, bet atklāšanas fanfaras skanēs plkst.11.30.

Uzmanību! Neizmirstiet paņemt līdz suņa vakcinācijas apliecību kā apstiprinājumu, ka jūsu mīlulis saņēmis visas nepieciešamās potes!

Dalības maksa suņiem, kas piedalīsies konkursos, ir pieci lati. Šī nauda būs ziedojums dzīvnieku palīdzības centra Labās mājas celtniecībai. Tās top, lai palīdzētu suņiem un kaķiem, kuriem nepieciešams cilvēku atbalsts.

Pasākumu atbalsta un dalībniekiem balvas gādā jaunais ezoo preču veikals www.majasmilulis.lv, Dino zoo, Pedigree, Dailes, grāmatu apgāds Jānis Roze. Informatīvo atbalstu sniedz radio NABA, www.petnet.lv. Vairāk informācijas www.patversme.lv.

Labo māju komanda

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 4.10.2024.

Alkoholiķu kompānija daudzdzīvokļu mājas pagalmā izskatījās tā, it kā viens no viņiem būtu aizgājis pakaļ futbolbumbai un viņi viņu gaidītu 30 gadus.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko