Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Īstā glāze pareizajā vietā

10 vietas, kur nobaudīt slavenu vietējo dzērienu. Atcerieties: pārmērība kaitē

Alus un Becherovka. Prāga ir viena no pasaulē slavenākajām vietām ar labiem alus krogiem un plašu izvēli. Īstākā vieta, kur nobaudīt vietējos brūvējumus un punktu pielikt ar tradicionālo čehu liķieri Becherovka, ir bārs U Fleku.

Kokteilis Bellini. Harry"s Bar ir viena no populārākajām tūristu pulcēšanās vietām Venēcijā. Klasisks bārs ar vēsturisku auru, kur kādreiz izklaidējies Čārlijs Čaplins, Ernests Hemingvejs un citas slavenības. Bellini ir kokteilis ar dzirkstošo vīnu (parasti — proseko) un persiku sulu.

Caipirinha. Brazīliešu nacionālais kokteilis ir garšīgi saldais maisījums ar cukurniedru degvīnu, laima sulu un cukuru, un vislabākais jāmeklē Riodeženeiro bārā Academia da Cachaca.

Šampanietis. Kur citur, ja ne pašā Šampaņas reģionā? Viesiem vēlams iepazīt Piper-Heidsieck pagrabus Reimsas pilsētā. Zinātāji komentē: fantastiska ekskursija, bagāts bārs un trīs šampanieša glāzes, ja esat nopircis VIP biļeti.

Margarita. Jābrauc uz Meksiku? Nē, uz Ņūmeksikas štatu ASV dienvidos, kur labākās margaritas (uz tekilas bāzēts kokteilis) esot jāmeklē Maria"s New Mexican Kitchen Santafē pilsētā.

Ouzo. Brettos ir 100 gadu veca spirta rūpnīca Atēnās ar lielisku un tradicionālu bāru.

Painkiller. Labākie kokteiļi ar rumu, apelsīnu, ananasu un kokosriekstu sulu tiekot gatavoti Soggy Dollar Bar Britu Virdžīnu salās.

Portvīns. Ikvienam, kas dievina portvīnu, noteikti jāapmeklē Solar do Vinho do Porto — Lisabonas Portvīna institūta oficiālais bārs. Piedāvājumā ir 400 vīni.

Sake. Tokijas restorānā Gonpachi ir īpašas privātas istabas speciāli šī rīsu degvīna baudīšanai. Tomēr laba izvēle ir arī restorāna augšējais stāvs, kur izveidots dārzs — tā ir lieliska vieta, kur iebēgt no pilsētas burzmas.

Viskijs. Tiem, kas kopumā ienīst viskiju, domas par šo dzērienu varētu mainīt Skotijas Viskija ceļš. Īpaši jauks pārsteigums šajā maršrutā ir Glenlivet Distillery, kas atrodas Speisaidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko