Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Jauns blogs. Kristaps Ceplis: Mana māja – mana pils!

Vispārējā būvniecības, nekustamā īpašuma pirkšanas/pārdošanas un kreditēšanas buma ietvaros arī es šovasar izšķīros par liktenīgo soli - ģimenes mājas celtniecību. Jāsaka gan, ka šis lēmums tika pieņemts objektīvu apstākļu spiediena rezultātā, jo līdzšinējā divistabu dzīvokļa platība vairāk asociējās ar brīvības ierobežošanu, nevis vietu, kur atgūt spēkus pēc grūtas darba dienas.

Jāatzīst, ka pie lēmuma celt māju es nenonācu tā uzreiz un pēkšņi. Esmu cilvēks, kuram ne pārāk patīk celtniecība un problēmas, kas rodas tās procesā, tāpēc paralēli iecerei par mājas būvi sākotnēji izskatīju vēl divus variantus - nopirkt lielāku dzīvokli vai nopirkt jau gatavu māju. Taču nekustamā īpašuma cenas visu nolika savās vietās un mājas būvniecība bija loģiskākais un lētākais variants. Te gan lasītājam jāpaskaidro, ka manā īpašumā bija apbūves gabals un man atkrita izdevumi, kas saistīti ar zemes iegādi Rīgas tuvumā.

Tātad nākamais jautājums bija kādu māju celt. Mani kritēriji bija vienkārši - mājai jābūt ātri uzceļamai un salīdzinoši nedārgai. Kā labākais risinājums tika izvēlēts iegādāties fabrikā izgatavotu koka paneļu māju un nu šis process ir sācies!

Saskaņā ar līgumu mājas montāžai jāsākas oktobra divdesmitajos datumos, tad arī varēšu sīkāk pastāstīt kas par «zvēru» ir tā koka paneļu māja, bet līdz tam aprakstīšu sāgu par pamatiem, pārdomas par apkures risinājumiem, īstās vietas meklējumus un citus procesus, kas notiek gaidot mājas atvešanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Oktobra garša

Āboli, burkāni un kukurūza no pašu dārza rudenīgos ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko