Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Sestdiena, 28. decembris
Inga, Irvita, Ivita, Ingeborga

Kā pareizi izvārīt pastu?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ince
i
es nekad nevados peec laika, kas noraadiits uz pacinjas (viss uz garshosanu)- laba pasta sanaak kad to novaara al dente t.i..- miikstaa bet ne paaraak- t.i.- liidz galam neizvaariita. tad arii nesanaaks taas putras, ne arii kjeps kopaa. vaariishanas laikaa uudenim pielej ellu un apmaisa itin biezhi- tas ari paliidz pret salipsanu.
black
b
Makaronus jāliek jau vārošā ūdenī, un uzreiz pēc ielikšanas jāapmaisa. Nedrīkst vārīt arī ar pārāk mazu liesmu, jo tā var izvārīt makaronu biezputru.
optima
o
dari ko gribi bet ta masa kas maxima saucas par makaroniem salips jebkura gadijuma .... noperc normalus makaronus , tur parasti virsu raxtits cik ilgi javara ... parvarisi vienalga nesalips , be nu ja nu gadas mazliet .... pieshauj olivellju kad noliets udens un viss bus ok
pasta
p
Makaroni ir margināls pastas paveids, Padomju savienībā kādreiz populārs.
Lelle
L
Miljie cilveki, ta tachu nav pastas, bet gan varitu makaronu recepte!!!! Pastu gatavo uz pannas, merci sajauc uz pusem ar udeni (pesto, siera, svaigu tomatu merce - to var pagatavot no ka tik vien fantazija ljauj, bet velams izmantot svaigus produktus) , uzkarse un taja ieber makaronus un saute kadas 3-4 minutes. Tam gan vajadziga pasta - svaigi makaroni, un nevis tie sausie, kuru varisanu apraksta autore.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko