Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Kā saglabāt ciešas draudzības saites jebkurā vecumā?

Vīrieši nāk un iet, bet draudzenes paliek. Skolas un studiju gados viena otru sapratāt no pusvārda. Taču vēlākajās dzīves desmitgadēs atšķirīga dzīves pieredze, notikumi un sociālais statuss jūsu draudzību sāk apdraudēt. Kā saglabāt ciešas draudzības saites, lai kādā vecumā jūs būtu?

20-30 gadu

Brīnišķīgās iespējas

Gandrīz neierobežots laiks, ko varat pavadīt kopā. Līdzīgi ienākumi, ko līdzīgi vieglprātīgi varat atļauties notriekt. Abām vienāds kārdinājums un iespēja mesties dēkainos piedzīvojumos. Nav labākas desmitgades kā šī, lai veidotu draudzību uz mūžu. Vēlāk jums nekad vairs nebūs tik daudz laika, ko veltīt viena otrai.

Kas stājas ceļā

Puiši. Viņu parādīšanās jūsu draudzību spēj izjaukt viens un divi. Viena iespēja - viņi cīnīsies par tavu vai draudzenes laiku. Jūs ar draudzeni kļūsiet konkurentes cīņā par puiša sirdi.

Kā saglabāt draudzību

Neatkarīgi no tā, cik tuvas draudzenes esat, ja jums abām nav puišu, sargieties, lai jūsu draudzība nekļūst par "vīrieša aizvietotājterapiju". Tā ir posta recepte. Tomēr, ja iemīlies, atrodi laiku arī draudzībai. Tas var atmaksāties. Atceries, kā mūs mammas mācīja. Vīrieši nāk un iet, bet draudzenes paliek.

30-40 gadu

Brīnišķīgās iespējas

Dzīves pieredze, ko apguvāt 20 gados, jūsu draudzībai nākusi par labu. Vairāk pašapziņas un savstarpējas uzticēšanās nozīmē to, ka jūs daudz retāk nekā agrāk saplēšaties nenozīmīgu sīkumu dēļ.

Kas stājas ceļā

Dažādas dzīves izvēles var radīt konkurenci. It īpaši, ja viena no jums ir ceļā uz laulībām vai jau precējusies un audzina bērnus, bet otra joprojām ir viena, vairāk domā par karjeru un kā izklaidēties piektdienas un sestdienas naktīs.

Kā saglabāt draudzību

Tas ir nenovēršami, ka, pārejot no vienas desmitgades nākamajā, attiecības mainās. Taču, lai saglabātu draudzību, tev nav obligāti jādzīvo tāds pats dzīvesveids kā draudzenei. Tieši otrādi - atšķirīgs dzīvesstils jūsu draudzību var stiprināt. Labāk godīgi pasaki, ja tev kaut kas nepatīk, nevis atsakies no jaunības draudzības vispār.

40-50 gadu

Brīnišķīgās iespējas

Sasniedzot 40 gadu vecumu, vairums cilvēku ir iemācījušies akceptēt savu draugu dzīves izvēles. Uzticams draugs, kura vērtība ir pārbaudīta, ir labākais "balzams" brīžos, kad dzīve nesaudzē (šķiršanās, slimības, neauglība).

Kas stājas ceļā

Dzīvesstils, bērni, atšķirīgi ienākumi, karjeras viļņi.

Kā saglabāt draudzību

Vienīgais veids, kā izvairīties no draudzības sabrukuma atšķirīgo finansiālo iespēju dēļ, ir koncentrēties uz lietām, kas jums joprojām ir kopīgas. Varbūt jūs joprojām vienādi aizraujaties ar Eiropas kino, jogu? Labs priekšnoteikums ilgstošai draudzībai ir dalīties kopējās, nevis atšķirīgās vērtībās. Koncentrējieties uz vērtībām, kas jūs vieno, nevis šķir!

Virs 50

Brīnišķīgās iespējas

Beidzot atkal varat netraucēti draudzēties. Kā jaunībā. Laika, ko varat veltīt viena otrai, atkal ir pietiekami. Turklāt tagad atšķirīgais dzīvesstils vairs nav tik jūtīga tēma. Savā veidā jūs abas atkal atgriežaties savos 20, tikai tagad dziļāk, ar daudz vairāk naudas un dubultojušos pašapziņu.

Kas stājas ceļā

Par spīti tam, ka vajadzētu būt otrādi, ar gadiem tolerances kļūst arvien mazāk. Tev būs grūtāk piedot, ja draudzene tevi iegāzīs. Būsiet arī daudz kritiskākas viena pret otru, ja attiecībās kaut kas sašķobīsies.

Kā saglabāt draudzību

Ieplāno kopīgas brīvdienas vai ceļojumu nedēļas nogalē. Ja tava senā draudzene tomēr atsakās, tev jādod viņai vēl viena iespēja. Neapvainojies, pārdomā, kas viņā ir tāds, kas jums ļāvis saglabāt draudzību mūža garumā. Pieņem draudzeni tādu, kāda viņa ir. Neņem vērā ikdienas gaušanos, jūsu attiecības taču ir daudz dziļākas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenākie krējuma liķieri

No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko