Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 5. novembris
Lote, Šarlote

Kā zināt, vai avokado gatavs?

Ja, to izvēloties, uzspiežat ar pirkstu un jums izdodas iespiest bedrīti, tad avokado ir bojāts. Gatava avokado mīkstuma pakāpe ir kā bumbierim, saka restorāna La Boheme šefpavārs Māris Jansons. Savukārt nenobriedis avokado ir ļoti ciets. Pēc ārpuses nevar noteikt, vai avokado ir gatavs vai ne. Tāpēc daudz vienkāršāk nopirkt nenobriedušu avokado un to paturēt. Tas gluži kā spāņu zaļie tomāti divu trīs dienu laikā nogatavosies. Avokado viegli sadalīt, pārgriežot uz pusēm līdz kauliņam un pārdalot vai arī var izgrebjot ar karoti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mandeļu liķieri

Turpinot stāstu par emulsijas liķieriem, šoreiz kārta mandeļu liķieriem.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko