Kā zināt, vai avokado gatavs?
Ja, to izvēloties, uzspiežat ar pirkstu un jums izdodas iespiest bedrīti, tad avokado ir bojāts. Gatava avokado mīkstuma pakāpe ir kā bumbierim, saka restorāna La Boheme šefpavārs Māris Jansons. Savukārt nenobriedis avokado ir ļoti ciets. Pēc ārpuses nevar noteikt, vai avokado ir gatavs vai ne. Tāpēc daudz vienkāršāk nopirkt nenobriedušu avokado un to paturēt. Tas gluži kā spāņu zaļie tomāti divu trīs dienu laikā nogatavosies. Avokado viegli sadalīt, pārgriežot uz pusēm līdz kauliņam un pārdalot vai arī var izgrebjot ar karoti.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.