Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Kāds deserts — tādas attiecības

Mūc, ja pirmajā randiņā viņš pasūta siera kūku, - apgalvo cnn.living attiecību eksperte Mollija Nīndorfa. Viņasprāt, attiecības var prognozēt pēc tā, ko partneris pasūta desertā pirmajā randiņā. "Nekad ilgāk par diviem randiņiem neesmu satikusies ar puisi, kurš pasūta kārtainās mīklas maizīti. Šādam vīrietim nav mugurkaula. Negribu iekrist."

Toties Mollija vienmēr trāpījusi desmitniekā, satiekoties ar vīrieti, kurš pasūta krēmu brulē. Viņam ir fantastiska garšas un humora izjūta un tendence aplidot. Viņš var uzrasties ar rozēm un pudeli vīna, bet ar laiku var kļūt neuzticīgs. Protams, nav nekā slikta puisim, kurš izvēlas ābolu pīrāgu. "Bet viņš šķiet pieticīgs un piezemēts. Ja eksotisko desertu vietā izvēlas ābolu pīrāgu, tad ir mammas dēliņš." Ja desertā pasūta sieru? "Esmu ļoti aizdomīga pret vīriešiem, kuri nav saldumu mīļi. Kurš ar mani kopā vēlos kino vakaros dalīs saldējuma kārbu?"

Nesen vīrietis pirmajā randiņā pasūtījis siera kūku. "Ak nelieti, tu pasūtīji 900 kcal desertu, un joprojām tev ir TĀDS ķermenis. Negodīgi!" Otrajā randiņā viņš aizvedis Molliju piknikā. Tas sašķobījis viņas sistēmu. Tomēr joprojām Mollija tur īkšķus, lai vīrieši nepasūtītu siera kūkas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenākie krējuma liķieri

No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko