Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Klintona meita izpelnās kritiku kā žurnāliste

Č.Klintone pavēstījusi, ka paralēli savam darbam žurnālistikā plāno turpināt aktīvi darboties arī Klintonu ģimenes dibinātajā Viljama Dž.Klintona Fondā un studēt Oksfordā, vēsta New York Times.
Čelsija Klintone, bijušā ASV prezidenta Bila Klintona un ASV valsts sekretāres Hilarijas Klintones meita, izpelnījusies sīvu kritiku par saviem veidotajiem sižetiem televīzijai NBC. Lai arī Klintonu atvases darbs ir ļoti nesaudzīgi ķidāts medijos, raidorganizācija tomēr nolēmusi pagarināt sākotnēji uz trim mēnešiem noslēgto darba līgumu ar jauno žurnālisti, ziņo Los Angeles Times

Č.Klintone veido sērijas "Making Difference" sižetus Braiana Viljamsa vadītajam iknedēļas ziņu izlaidumam "Rock Center". No mediju jomas profesionāļiem viņas darbs līdz šim izpelnījies tikai asu kritiku un tādus apzīmējumus kā "muļķīgas blēņas" un "tukšgalves darbs". Tāpat viņas parādīšanās televīzijā apzīmētas ar formulu: "Karaliskais tituls + aristokrātiskās privilēģijas + radu būšana + mediju vēlme gūt labvēlību no varas pārstāvjiem". Pirmās divas kritiskās piezīmes izteicis televīzijas Baltimore Sun pārstāvis Dāvids Zuraviks, bet "maģisko formulu" visā vainojusi Salon komentētāja Glenna Grīnvalde. 

Č.Klintone tikai nesen – decembrī sākusi savu sadarbību ar NBC. Neraugoties uz sīvo kritiku, ziņu nodaļa nolēmusi pagarināt darba līgumu ar ASV eksprezidenta meitu. Žurnālisti kā iemeslu šādai rīcībai min divus faktus - viņas tēvs bijis valsts prezidents astoņus gadus, bet viņas mamma pie valsts vadības stūres būs nākamos četrus.

Klintonu meita ir kļuvusi par otro prezidenta meitu, kuru noalgojis NBC televīzijas kanāls. Dženna Buša Hāgere, Džordža Buša meita, ir korespondente NBC programmai "Today". 



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko