Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Klubam Pulkvedim neviens neraksta 17 gadu jubileja

Novembra vidū savu septiņpadsmito dzimšanas dienu atzīmē viena no senākajām un zināmākajām izklaides vietām Latvijā, kulta vieta Rīgā - klubs Pulkvedim neviens neraksta.... Šogad svinības noritēs divu dienu garumā, kuru laikā kluba viesus izklaidēs gan leģendāri pašmāju mūziķi un populāri dīdžeji, gan ārvalstīs atzīti mākslinieki.

Pulkvedis vienmēr atšķīries ar augstvērtīgu un atšķirīgu muzikālo noformējumu un savdabīgu interjeru, tāpēc, ievērojot tradīcijas un turpinot dumpi pret meinstrīmu, klubs piektdien, 16. novembrī, ver durvis tikai saviem tuvākajiem draugiem un uzticīgākajiem apmeklētājiem, aicinot uz panku ballīti, kurā uzstāsies leģendārā Latvijas pankroka grupa _Inokentijs Mārpls un dejas spēlēs multimākslinieks un kādreizējais Inokentija Mārpla grupas biedrs Kaspars Bindemanis. Kluba pagrabstāvā par rokenrola atmosfēru un dejām rūpēsies Egons Reiters.Savukārt sestdien, 17. novembrī, svinības turpināsies ar īpašu pasākumu sērijas FUNKY BREAKOUT _izlaidumu, kurā uzstāsies leģendārais breaks mūzikas dīdžejs Krafty Kuts. Krafty Kuts ir dīdžejs un producents, neskaitāmu mūzikas balvu ieguvējs, ierakstu kompānijas _Instant Vibes _vadītājs. Viņa mūziku izdevis Fatboy Slim, kā arī nesen klajā nāca Krafty Kuts trešais studijas albums. Kopā ar Krafty Kuts deju grīdu Pulkvedī sildīs kluba rezidenti un _Funky Breakout _biedri Dj Rudd, Dj All-viss un Dj Dub:ra, kas spēlēs funk, disco inspirētu mūziku ar mūsdienu elementiem ritmā - nu funk, ghetto funk un breakbeat.

Pulcīša pagrabā - DJ Romantronix,  programmā dažādi stili un noskaņas, no fankīgiem lauztajiem ritmiem līdz laimīgam disko un house mūzikai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko