Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Kristaps Ceplis: Durvis iet uz galu

Paralēli veicamajiem iekšdarbiem un cerībām, ka jau pavisamm drīz varēšu dzīvot savā mājā man aktualizējies jautājums par ārdurvīm. Mājas komplektā iekļautās durvis iet uz galu, izskatās slikti un tās nepieciešams strauji nomainīt, lai savestu kārtībā koridoru.

Problēmu saraksts ir sekojošs - mitrumā uzbriedušas, uz iekštelpām pavērstā puse (šķiet finieris) viļņveidīgi vietām uzblīdis, zilganiem pleķiem. Vienvārdsakot nav ticības, ka šīs durvis spēs kalpot godam, tāpēc vajag citas. Turklāt šīs skaitās vasarnīcu durvis un pats ražotājs Swedoor noteicis, ka minētais produkts nav paredzēts ēkām, kurās iekšējā un ārēja temperatūra atšķiras par 10 grādiem. Pats šobrīd domāju par metāla durvīm.

Te nu es vēršos pie lasītājiem - kādas ārdurvis jūs ieteiktu? Man nav laika gaidīt ilgus pasūtījums, tāpēc vēlos nopirkt gatavas ārdurvis. Ir arī aizdoma un citu cilvēku pieredze, ka svaigi izgatavotas koka durvis atmosfēras ietekmē mainīs savu formu, radot neērtības tās lietojot.

Vēl gan jāpiebilst, ka manas mājas fasāde ir apsista ar gaišiem koka dēlīšiem un visvairāk mani nomoca jautājums, kādas krāsas durvis izvēlēties. Tas, ko pārsvarā esmu redzējis veikalos ir balts vai tumši brūns. Tumši brūnais man šķiet izcelsies ne pārāk labi. Daži cilvēki mēģina pierunāt uz balto krāsu - baltais derot pie visa. Man gan bail, ka ar baltām ārdurvīm to vien spēšu, kā tās mazgāt. Bet laiks iet un durvis vajag! Ko ieteiksies?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko