Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas pārstāve: Miss World konkursā mani slavēja par grāciju un eleganci

Starptautiskajā konkursā Miss World, kas pirms nedēļas noslēdzās Ķīnā, visvairāk novērtēta Latvijas pārstāves elegance, grācija un dejošanas prasme, portālam Diena.lv atzina konkursa dalībniece Anastasija Skibunova. Pēc Āzijā pavadītā mēneša un konkursa pasākumiem Latvijas pārstāve Eiropā atgriezusies ar jaunu draudzeņu, tostarp arī jaunās _Miss World _titula ieguvējas un _Mis Ķīna _Ju Venksijas (Yu Wenxia), kontaktiem.

“Ņemot verā to, ka konkursā bija pārstāves no 116 valstīm, es sadraudzējos gandrīz ar visām meitenēm un uzzināju daudz interesanta par dažādām eksotiskām valstīm. Vēl joprojām ar daudzām meitenēm mēs uzturam kontaktus un nākotnē plānojam organizēt kopīgus labdarības projektus,” pastāstīja A.Skibunova, kuras draudzeņu vidū tagad ir arī titulu _Mis Portugāle, Mis Brazīlija, Mis Paragvaja, Mis Amerika, Mis Kenija un Mis Vjetnama _ieguvējas.  “Manuprāt Mis Ķīna uzvarēja, jo viņa vienmēr bija vislabākais draugs visām konkursa dalībniecēm, viņa bija gatava katru sekundi palīdzēt visiem, gatava atbalstīt grūtākos brīžos, un vienmēr mēs viņas sejā redzējām smaidu un viņas acīs - gaišu starojumu,” atzina A.Skibunova. Miss World prezidente Džūlija Morleja uzsvērusi, ka Miss World kronis ir labdarības simbols, “tāpēc uzvarētāja būs lieliska Mis Pasaule._ Mis Velsa un Mis Austrālija_ arī ir cienīgas uzvarētajas”, sacīja A.Skibunova. Mēnesis, kuru konkursa ietvaros Latvijas pārstāve pavadīja Ķīnā, esot bijis ļoti saspringts. “Katru dienu mēs cēlāmies ļoti agri, ap plkst.6.00 no rīta, un tad arī sākās mēģinājumi, video un foto uzstāšanās un ceļojumi uz Ķīnas pilsētiņām. Bija arī daudz dažādas sacensības, intervijas, mediju projekti, labdarības pasākumi, kā arī oficiālas vakariņas ar Ķīnas amatpersonām,” stāstīja A.Skibunova. Miss World ietvaros konkursa dalībnieces piedalījās dažādos apakškonkursos, piemēram, _Top Model, Designer Award, Sports and Fitness _un citos. A.Skibunova vienā no šiem konkursiem – Miss World Beach Beauty – iekļuva finālā un dāvanā saņēma zelta peldkostīmu, kā arī iespēju piedalīties ekskluzīvā fotosesijā Ķīnas tuksnesīkopā ar citām finālistēm.

Vislabāk konkursā novērtēta Anastasijas prasme uzstāties video kameras priekšā, kā arī dejošana. A.Skibunova iekļuva Miss World Talent finālā, iegūstot iespēju ar savu priekšnesumu uzstāties vienā vienā no pazīstamajiem Ķīnas teātriem.

”Mana deja sastāvēja no trijām daļām un dažādiem dejošanas stiliem - tas bija mikss starp čigānu, tango un melno gulbi. Kad dejoju savu deju, es pat nedzirdēju mūziku skaļā atbalsta un aplausu dēļ. Pēc manas dejas daudzi cilvēki nāca pie manis ar asarām acīs un teica, ka nekad dejā nebija redzējuši tik stipru enerģētiku. Man tas bija svarīgākais novērtējums un neaizmirstamākais notikums, jo man visnozīmīgākais ir tas, ka es līdz sirds dziļumiem aizkustināju daudzu skatītāju sirdis - citas pateicības man nevajag,” atzina A.Skibunova.

“Lielbritānijas mūzikas producents teica, ka nekad iepriekš konkursā nav bijusi tik gracioza un eleganta konkursa dalībniece kā es. Man bija ļoti patīkami dzirdēt šādus vārdus,” sacīja Latvijas pārstāve. “Pateicoties manam ģērbšanās stilam - cepure, cimdi, kleitas - , elegantajām manierēm, grācijai un komunikācijai konkursantes un žūrijas pārstāvji mani sauca par lēdiju no Latvijas,” atzina Anastasija.

A.Skibunova arī pēc konkursa noslēguma uztur kontaktus ar Miss World horeogrāfiem, apmainās ar idejām. Viņa arī nākamgad uzņemsies galvenās režisores un horeogrāfes lomu, organizējot konkursa Mis un Misters Latvija jubilejas konkursa finālu. “Pēc Mis Pasaules pieredzes man tagad ir vēl vairāk idejas un iedvesmas radīt ko īpašu arī mūsu Latvijas konkursam,” sacīja A.Skibunova.

Kā zināms, titula Mis Latvija 2011 ieguvēja Eva Dombrovska uz Ķīnu nebrauca, jo viņai bija jāpabeidz studijas Latvijas Lauksaimniecības universitātē. Viņas vietā uz konkursu devās A.Skibunova, kura daudzus gadus bijusi baleta Todes soliste un arī piedalījusies konkursa Mis Latvija rīkošanā kā horeogrāfe un režisore.

Šogad Ķīnas pilsētā Ordesā par Miss World kronēja Ķīnas pārstāvi, otro vietu ieguva britu salu pārstāve, Mis Velsa Sofija Mouldsa, bet trešo – austrāliete Džesika Kahavati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko