Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Midltones māsa oktobrī izdos grāmatu par ballīšu rīkošanu

Ketrīnas Midltones māsa Pippa 30.oktobrī nāks klajā ar savu jauno grāmatu, kurā tiks sīki izklāstīta dažādu svētku svinēšanas paradumi, padomi un etiķete. P.Midltonei esot panākusi vienošanos ar izdevniecību Penguin par honorāru, kurš rakstāms ar sešiem cipariem, vēsta ārzemju mediji. Turklāt P.Midltone izdevniecībai esot izvirzījusi ultimātu – visus grāmatas materiālus gatavošot vienīgi viņa.

Vairāk nekā 400 lappušu biezā grāmata vēstīšot, kā labāk organizēt dažādus svētku pasākumus, dzimšanas dienas ballītes un svinības. Jāpiebilst, ka šāda grāmatas temata izvēle nav nejauša - Midltonu ģimene jau gadiem nodarbojas ar dažādu pasākumu rīkošanu. Ketrīnas un Pippas vecāki 1987.gadā dibināja uzņēmumu _Party Pieces, _kas organizē ballītes bērniem.

Patlaban interneta veikalā Amazon.com jau iespējams pasūtīt P.Midltones grāmatu Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends, kaut arī veikalu plauktos tā nonāks tikai vēlā rudenī.

P.Midltone esot aizkavējusi grāmatas izdošanu, lai šo svinīgo brīdi neaizēnotu karalienes Elizabetes II 60 gadu valdīšanas jubilejas notikumi, vēsta portāls news.com.au.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko