Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Nedēļas nogalē notiks stopēšanas maratons

Šī gada 1. un 2.augustā norisināsies pirmais stopēšanas maratons "Piedzīvojumu meklētājs 2009", kura dalībnieki cīnīties par veiksmīgākā stopētāja titulu ceļā no iepirkšanās centra Olympia līdz Mazsalacai. Pašlaik jau pieteikušās 12 komandas un vairāki individuālie dalībnieki, kopskaitā aptuveni 30 cilvēku.

Visi interesenti aicināti piedalīties maratona starta pasākumā 1. augustā Rīgā, i/c Olympia pirmajā stāvā. "Piedzīvojumu meklētājs 2009" atklāšanas pasākuma programma:

9:00 sākas dalībnieku reģistrācija

10:00 "Piedzīvojumu meklētājs 2009" atklāšana

10:15 instruktāža par pasākuma norisi, drošību un citām svarīgām lietām

10:30 tiek dots starts

Stopēšanas maratonā piedalīties var jebkura pilngadību sasniegusi persona individuāli vai komandā divu cilvēku sastāvā. Stopējamais maršruts: Rīga – Jēkabpils – Gulbene – Smiltene – Valmiera – Rūjiena – Mazsalaca. Kontrolpunkti tiks atvērti ne ātrāk kā iespējams ar atļauto braukšanas ātrumu nonākt līdz nākošajam kontrolpunktam kopš starta došanas brīža un darbosies līdz to apmeklēs pēdējais reģistrētais dalībnieks. Katrā kontrolpunktā dalībniekiem būs jāveic kāds uzdevums, jāsaņem laika atzīme dalībnieka reģistrācijas talonā un pirmajam jānokļūst galapunktā. Par nepaveiktu vai izlaistu kontrolpunktu pienāksies 60 soda minūtes.

Dalībniekiem līdzi jāņem telts, guļammaiss un papildus nauda tēriņiem (+ 1Ls telts vietai). Pateicoties pasākum

Pārgajieni.lv atgādina - stopētāji zina, ka viņi riskē ar savu drošību sēžoties svešās automašīnās, tāpēc vienmēr var noderēt asaru gāzes baloniņi un citi pašaizsardzības līdzekļi, kas ir atļauti likuma ietvaros. Jebkurā brīdī ir iespējams nosūtīt organizatoriem mašīnas numuru, kurā dalībnieks ir iekāpis un vietu, kur tas noticis, lai par dalībnieka tā brīža iespējamo atrašanās vietu kāds būtu informēts. Pirms starta došanas vēl tiks nolasīta īsa instruktāža par drošību stopēšanas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko