Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Nike Riga Run 2011 Mežaparkā jau šonedēļ

Gaidāmajā svētdienā, 28.augustā, Mežaparkā notiks lielākais sporta labdarības pasākums Nike Riga Run 2011, kurā paredzētas sacensības četros sporta veidos septiņās disciplīnās, bet visi finansu līdzekļi, kas savākti no dalības maksām, tiks pilnībā nodoti bērniem no ziedot.lv projekta Mazajām sirsniņām. Pieteikties kādā no disciplīnām var vēl līdz 27.augustam vai pasākuma dienā Mežaparkā, savukārt dalībnieku numurus no 25.augusta varēs saņemt tirdzniecības centrā Domina.

Nike Riga Run 2011 sacensībās iekļautas septiņas disciplīnas - desmit kilometru skriešanā, kas vienlaicīgi būs arī Latvijas čempionāts šosejas skriešanā, tāpat arī desmit kilometru distancē rollerslēpošanā, skrituļslidošanā un nūjošanā. Komandām paredzēts starts 4x2,5 kilometru stafetē, īpašas sacensības sarīkojot skolu komandām 4x2,5 stafetē ar sadarbības partneru Swedbank un Latvijas Olimpiskās komitejas atbalstu, piešķirot sportiskākajai skolai sporta inventāru 500 latu vērtībā, bet bērniem būs atsevišķa distance, balvas saņemot visiem tā dalībniekiem. Sacensību kopējais balvu fonds sastāda 10 000 eiro.

Reģistrēšanās sacensībām iespējama interneta vietnē www.nikerigarun.lv un visos Sportland un Nike veikalos pagarināta līdz 27.augusta pl. 20.00. Dalības maksa individuālajam startam noteikta Ls 7, bet komandai - Ls 15 apmērā. Skolu stafetes komandām un bērnu skrējiena dalībniekiem starts ir bez maksas. Starta dokumentus - dalībnieka numuru, saspraudes. laika kontroles čipu, informācijas bukletu un sponsoru materiālus - varēs saņemt EXPO dienās, kas no 25.-27. augustam notiks tirdzniecības centra Domina veikalā Sportland. Tajā vēl arī varēs piereģistrēties par noteikto samaksu, bet tiem, kuri vēlēsies pieteikties startam sacensību dienā, 28.augustā, Mežaparkā, tiks piemērota paaugstināta dalības maksa - individuālajās distancēs Ls 10 un komandām Ls 20. Skolu stafetes komandām un bērnu skrējiena dalībniekiem, tāpat kā iepriekš, reģistrācija arī pasākuma dienā būs bez maksas.

Sacensību programmas noslēgumā varēs vērot Jāņa Kuzmina mēģinājumu labot Ginesa rekordu 50 konusu skeitborda slalomā. Nule par 2011.gada pasaules čempionu paralēlajā slalomā kļuvušais Kuzmins pērn Nike Riga Run 2010 pasākuma ietvaros uzstādīja Ginesa rekordu 100 konusu disciplīnā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko