Vairāk nekā astoņdesmit pasākuma viesu varēja garšot 13 karijus ar garšīgiem un eksotiskiem nosaukumiem, ko gatavoja uzņēmumu pārstāvji un privātpersonas. Ar īpaši asu kariju cienāja restorāns Indian Raja. Visaugstāk žūrija novērtēja Epikūriešu komandas kariju, kur galvenās sastāvdaļas bija cūkgaļa, kokosriekstu piens, sarkanie čilli pipari, laima lapas un grauzdēti un sālīti zemesrieksti. Otro vietu ieguva Jura Naruna un Čārlza Vestvala (Charles Westall) komandas Koloniju atriebība I (Revenge of the Colonies I) gatavotais asais karijs ar riekstiem un sēkliņām Bise (The Shot Gun). Trešo vietu izcīnīja Dignas Čudares un Kristīnes Skripkauskas dueta Komanda Liesma (Team Flames) Veģetārais karijs ar dārzeņiem un mājas sieru.
Noslēdzies aromātiskā Karija festivāls
Trešajā ikgadējā Karija gatavošanas un degustāciju vakarā, ko organizēja Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā (LTKL), trīspadsmit komandu konkurencē pirmo vietu ieguva Silvijas Andernovica un Uves Zosara komandas Epikūrieši (The Epicurryeans) gatavotais Birmiešu cūkgaļas un zemesriekstu karijs (Burmese pork and peanut curry).
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.