Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Notiks Mazais Reinis 2010

30.janvārī, "Reiņa trasē" Siguldā notiks AXA bērnu mini slaloma sacensību "Mazais Reinis 2010" pirmais posms, kur bērni līdz astoņu gadu vecumam varēs mēroties spēkiem kalnus slēpošanas prasmēs, jautri pavadīt laiku un mieloties ar AXA veselīgajām biezputrām un graudaugu saldumiem.

Sacensībās paredzētas trīs dalībnieku grupas: mazuļi (0-3 gadi), sīcīši (4-6 gadi) un sīči (7-8 gadi). Mazos sacensību dalībniekus sagaida jautrs šķēršļu nobrauciens, kas veicams vienu reizi. Līdzās sacensībām pasākuma laikā mazajiem slēpotājiem tiks organizētas arī dažādas spēles un atrakcijas, kā arī ikviens dalībnieks bez maksas varēs uzņemt veselīgas enerģijas devu ar AXA gardajām un veselīgajām biezputrām un graudaugu saldumiem. AXA graudaugu produkti ir pilnvērtīga uztura sastāvdaļa un vērtīgs enerģijas avots gan sporta gaitās, gan ikdienā.

Vēl var pagūt veikt iepriekšēju reģistrāciju līdz 28.janvārim, taču varēs arī reģistrēties uz vietas sacensību dienā. Sacensību uzvarētāji tiks noteikti pēc trases uzrādītā laika, taču visi mazie dalībnieki, neatkarīgi no sasniegumiem, katrā posmā saņems diplomu un veicināšanas balvu. Ja neizdosies tikt šonedēļ, 30.janvāri, nav jāsatraucas, jo sacensībām ir vēl divi posmi – 27.februārī un 20.martā, turklāt dalība visos posmos nav obligāta, tātad ir iespēja startēt arī katrā atsevišķi.

Sacensības "Mazais Reinis" notiek jau otro gadu un pērn atsaucība bija liela – kopskaitā piedalījās gandrīz 90 mazie slēpotāji. Visvairāk dalībnieki pulcējās tieši no Rīgas. Jaunākajam drosminiekam bija tikai divi gadi.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 2.10.2024.

Cilvēks izskatās patiešām slikti, ja nāve, atnākusi pēc viņa un viņu ieraudzījusi, steidzīgi metas pļaut zāli.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko