Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Oficiante cīnās par 12 000 dolāru lielu dzeramnaudu

Oficiante Steisija Knutsone vērsusies tiesā pret ASV Minesotas štata policiju, pieprasot tiesībsargiem atgriezt viņai pienākošos 12 000 ASV dolāru lielo dzeramnaudu, ko viņa saņēmusi, strādājot restorānā Moorhead’s Fryn’ Pan

Piecu bērnu māmiņa apgalvo, ka dzeramnaudu saņēmusi no kādas apmeklētājas, kas pēc maltītes notiesāšanas Moorhead’s Fryn’ Pan restorānā oficiantei atstājusi paciņu ar līdzņemšanai domāto restorāna pārtiku, sakot, ka oficiante to varot paturēt. S.Knutsonei paciņa likusies pārāk smaga, tāpēc liels bijis viņas pārsteigums, kad, to atvērot, viņa ieraudzījusi lielo naudas žūksni. 

Pārsteigtā S.Knutsone, kuras ģimene šobrīd piedzīvojot naudas grūtības, esot izsaukusi policiju. Tiesībsargi viņai solījuši naudu atgriezt pēc vairāk kā divu mēnešu nogaidīšanas laika, ja šajā laikā policijā nevērsīsies kāds cits, kurš apgalvos, ka nauda pieder viņam. Tomēr pēc norādītā laika policija naudu oficiantei neatgrieza, bet gan ierosināja izmeklēšanu saistībā ar narkotiku tirdzniecību, jo nauda esot smaržojusi pēc marihuānas un policijas suns esot naudas paciņā saodis kādu narkotiku pēdas. 

Oficiante nolēmusi iesūdzēt tiesā tiesībsargus, pieprasot atgriezt viņai pienākošos dzeramnaudu, ziņo portāls dailymail.co.uk. Sievietes advokāts norādījis, ka policija nav rīkojusies taisnīgi attiecībā uz S.Knutsoni, ar savu rīcību sodot sievieti par viņas godīgumu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko