Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Papagailis saņem sarkano kartīti

Pamatīgu haosu kādā Anglijas futbola spēlē sarīkojis papagailis, kurš atdarināja tiesneša svilpes skaņas un samulsināja spēlētājus. Tiesnesis bija spiests izraidīt trokšņotāju no spēles laukuma.

Deviņus gadus vecais papagailis Mītū kopā ar saimnieci Irēnu Keriganu bija ieradies vērot spēli starp amatieru komandām Hertfordshire Rangers un Hatfield Town. Spēle acīmredzot bija garlaicīga, tādēļ papagailis nolēma to atdzīvināt. "Tiklīdz es nosvilpu svilpi, papagailis izdvesa līdzīgu skaņu," laikrakstam The Daily Mirror stāsta spēles tiesnesis Gerijs Beilijs. Viņa pacietības mērs bija pilns, kad papagailis sāka kliegt: "Jaukais zēns!" Tiesnesis uzsver: "Man nebija izvēles - es biju spiests viņu izraidīt no laukuma, jo papagailis traucēja spēli. Savā karjerā esmu noraidījis dažus spēlētājus, bet nekad nav gadījies sodīt papagaili." Mītū saimniece I.Kerigana sola, ka papagailis turpinās apmeklēt futbola spēles: "Viņam patīk futbols, un mēs būsim atpakaļ."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenākie krējuma liķieri

No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko