Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Par godu 25.jubilejai vēlreiz izdos Maikla Džeksona albumu Bad

Septembrī tiks vēlreiz izdots popa leģendas Maikla Džeksona albums Bad, kurā būs iekļauta arī līdz šim nedzirdēta mūzika un koncertieraksts, pirmdien apliecināja mūziķa īpašuma pārvaldītāji.Albums _Bad 25 tiks izdots 18.septembrī par godu oriģinālā ieraksta iznākšanas 25.gadadienai. Tajā būs iekļautas Grammy _balvas ieguvušā albuma dziesmas, skaņdarbi, kas netika ietverti pirmajā albumā, kā arī vairāki demoieraksti.

Gaidāmajam albumam būs pievienots videoieraksts no 1988.gada koncerta Vemblija stadionā Londonā. Ieraksts atrasts Džeksona privātajā kolekcijā un, domājams, tas ir vienīgais videomateriāls no koncerta, sacīja mūziķa īpašuma pārvaldītāji.Bad ieguva divas Grammy balvas, un visā pasaulē tika pārdoti 45 miljoni albuma kopiju. Tajā iekļauti hiti _Dirty Diana, Smooth Criminal un Bad._Džeksons gāja bojā 2009.gada 25.jūnijā no spēcīgu anestētiķu kokteiļa. Par viņa nejaušu nonāvēšanu notiesāts mūziķa bijušais ārsts Konrāds Marijs, kuram tiesa piespriedusi brīvības atņemšanu uz četriem gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko