Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pasniegs balvas pērnā gada stilīgākajām personībām

Pirmdien Rīgā jau septīto gadu pēc kārtas notiks "Latvijas stila un modes balvas 2011" apbalvošanas ceremonija.

Ceremonijas mērķis ir apbalvot labākos no labākajiem modes industrijā, kā arī stilīgākos televīzijā, teātrī, kā arī šovbiznesa zvaigznes, kas iet kopsolī ar modi, Dienu informēja Baltijas modes federācijas pārstāve Tatjana Baļvas.

Balvas tiks pasniegtas ne tikai stilīgākajam aktierim, dziesmu izpildītājai vai mūzikas grupai, bet arī par gada debiju modes jomā un labāko koncepciju, 2011.gadā atverot modes veikalu.

Uz balvu "Stilīgākais aktieris 2011" preten"Teātra observatorijas" aktieris Andris Bulis, Jaunā Rīgas teātra (JRT) aktieris Ivars Krasts, kā arī Latvijas Nacionālā teātra pārstāvis Kaspars Zvīgulis. Par stilīgākās aktrises titulu sacentīsies trīs JRT aktrises - Elita Kļaviņa, Regīna Razuma un Jana Čivzele.

Par nomināciju "Stilīgākā dziesmu izpildītāja 2011" sacenšas Aija Andrejeva, DJ Ella un „Triānas parks“ soliste Agnese Rakovska. Savukārt tituls "Stilīgākais dziesmu izpildītājs 2011" tiks piešķirts vienam no šiem mūziķiem - Markusam Rivai, Gustavo vai Intaram Busulim.

Tāpat žūrija vērtēs, cik stilīgi pērn ģērbušās grupas "Instrumenti", "Musiqq", "Triānas parks", tādas televīzijas personības kā Anna Rozīte, Ketija Dombrovska un Anita Altmane. Savukārt tituls "Stilīgākais televīzijas vadītājs 2011" tiks piešķirts vienam no šiem kungiem - Oskaram Leperam, uz Indonēziju aizbraukušajam Jānim Strapcānam vai Kristapam Tālbergam.

Par gada debijas balvu cīnās modes mākslinieks Aleksandrs Vasiļenko, Inese Krūmiņa un Daniella Trofimova, bet uz gada modes mākslinieka titulu pretendē Elīna Dobele, Alise Trautmane un Jekaterina Šehurina.

Konkursa pretendentus vērtēja žūrija, kuras sastāvā ir fotogrāfi, žurnālu redaktori un modes blogeri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko