Kopējais gaļas sastāvs desā būs 85%. 100 m garās desas pagatavošana četriem Rimi šefpavāriem un pavāram Aikāgaršo jeb Normundam prasīs vismaz piecas stundas, informēja tirdzniecības centra pārstāvji.Mielošanos ar desu atklās atraktīvais Ēriks Loks. Savukārt ar vācu kulinārijas tradīcijām klātesošos iepazīstinās humoriste Jana Kalniņa. "Daudzas zināšanas par šo tautā iemīļoto pārtikas produktu esam pārņēmuši no vāciešiem, kuri ir lieli eksperti desu ražošanā. Neviens grillēšanas pasākums Latvijā un Vācijā neiztiek bez dažnedažādu veidu desām un desiņām. Ap grilu, kur tiek pagatavotas gardas pusdienas, vienmēr pulcējas radi un draugi un neizpaliek sarunas un joki. Manuprāt, tā ir feina un lustīga latviešu un vāciešu kopīga iezīme,” sacīja J.Kalniņa.
Rīgā veidos Baltijas garāko desu
Piektdien, 15. jūnijā Rīgā varēs mieloties ar Baltijā garāko desu. 100 m garais gaļas izstrādājums tiks pagatavots pēc Vācijā populārās bratwurst receptes, un to interesenti varēs nobaudīt no plkst.18.00 tirdzniecības centrā Spice. Rekordgarās desas gatavošanai tiks izmantoti 85 kilogrami augstvērtīgas cūkgaļas un liellopu gaļas.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.