Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Rīgas Domā notiks Sus Dungo koncerts Leduspuķē

19. februārī plkst. 19.00 Rīgas Domu ar instrumentālu polifoniju piepildīs meiteņu apvienība Sus Dungo. Koncerts, kuram nosaukums dots Leduspuķē, būs īpašs veltījums ziemas skaistumam.

Sus Dungo tiek sauktas par indie popa fejām. Ansamblī muzicē astoņas jaunās dāmas, kuras spēlē plašu instrumentu klāstu, ieskaitot akordeonu, bandžo, ukuleli, flautu, metalofonu un arfu, dzied meitenīgi dzidrām balsīm, kas atstāj neizdzēšamu iespaidu un sajūtīgu skatuves tēlu.

"Leduspuķē ir savāds, šarmants un reizē skarbs skaistums. Arī mēs šajā koncertā sniegsim ziemas elpu gan skanējumā, gan sajūtā – ledus kristāla puses sadarbībā ar viesmāksliniekiem Aneti Kozlovsku, Goran Goru un topošo horeogrāfu Klāvu Liepiņu. Būs arī kāds balts pirmatskaņojums," inforēja Sus Dungo mūziķes.

Sus Dungo koncerts ir turpinājums 2012. gada aizsāktajai sabiedriskās kustības Mans Doms aktivitāšu virknei, kas veicina Doma katedrāles sabiedriskās nozīmes aktualizēšanu ar mūsdienu mūzikas koncertiem: mūziķa Goran Gora koncertu, barikāžu atcerei veltītu koncertu Doma laukumā Ar Domu par rītdienu, Raimonda Tiguļa Ar domu par Ziemeļu skaņu un Anetes koncertu Tik Daudz.

Koncerta biļetes pieejamas Rīgas Doms kasē un interneta vietnē www.eKase.lv. Visi koncerta ienākumi tiks novirzīti Rīgas Doma jaunās vitrāžas izveidei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko